Odata cu evolutia societatii, au aparut numeroase alternative pentru o dantura ce tinde spre perfectiune. Printre aceste alternative, se numara si implantul dentar, care acum rezolva cazuri care altcandva erau imposibil de rezolvat, fiind capabil de restaurarea functiei dintelui natural in proportie de peste 90%.

Pentru o calitate elvetiana, precum si pentru o durata indelungata a lucrarilor dumneavoastra, medicii clinicii noastre va recomanda implantul dentar Straumann premim; acesta fiind considerat implantul numarul unu in lume.

implant-dentar-straumann-nr2

Avand o experienta de peste 700 implanturi Straumann inserate si protezate in ultimii 10 ani in Clinica Artistic Dent si urmarind evolutia lor in tot acest timp, putem afirma ca implantul dentar Straumann prezinta un raport pret/fiabilitate exceptional. Osul in care sunt inserate implanturile indrageste aliajul din titan din care sunt realizate acestea. In multe cazuri, s-a observat o crestere a volumului osos in jurul implanturilor Straumann, ceea ce le ofera o stabilitate si o longevitate mult mai crescuta in timp.

Ca orice lucru de calitate din acesta lume, si implanturile Straumann au un cost mai ridicat decat marea majoritate a implanturilor dentare. In schimb, putem afirma cu mana pe inima, ca datorita longevitatii acestor implanturi, acest cost nu este chiar atat de ridicat. Pe scurt : mai bine iti faci un implant o data si bine, decat sa il schimbi din 6 in 6 ani. Astfel, pe termen lung si costurile si chinul pacientilor este mai mic daca se aleg implanturi Straumann ca solutie de tratament pentru o edentatie (lipsa unui dinte).

Citeste mai mult:

Simplitate-si-eficienta-implant-premium-straumann
Implantul-dentar-straumann-roxolid

Inapoi
Programeaza-te acum!