In cadrul clinicii ARTISTIC DENT, asa cum v-am obisnuit, punem accent pe:

PROFESIONALISM, CALITATE si PLACERE de a veni la dentist in ROMANIA.

Incercam activ sa satisfacem TOATE cerintele si nevoile pacientilor nostri, dar si ale viitorilor pacienti. Pe langa calitatea lucrarilor noastre, profesionalismul, conditiile igienice, locatia, personalul nostru amabil, starea emotionala din clinica ARTISTIC DENT, dorim sa va prezentam inca un beneficiu pentru dumneavoastra.

lyoness-3

Dupa campaniile speciale de promotii pe care le-am oferit pe parcusul a celor 4 ani de activitate ARTISTIC DENT ne-am propus sa continuam cu o noua etapa de fidelizare pentru tratamentele stomatologice realizate in clinica noastra.

Cardul nostru de fidelitate ARTISTIC DENT!

Venim in intampinarea pacientilor nostri fideli cu acest card absolut GRATUIT cu urmatoarele beneficii:

  • La orice plata facuta catre clinica noastra pentru tratamentele stomatologice realizate, detinatorul cardului de fidelitate va primi inapoi 5% din suma achitata in contul bancar personal;
  • Pe langa cei 5% bani inapoi, pacientul va primi si shopping points pe care le poate folosi pentru a primi discounturi suplimentare din toate domeniile comerciale la peste 40 000 de parteneri comerciali Lyoness din toata lumea;
  • Cu acelasi card de fidelizare, pacientul primeste bani inapoi in contul bancar din majoritatea cumparaturilor pe care le face zi de zi;
  • La orice plata facuta catre oricare din cei 40 000 de parteneri comerciali Lyoness, va primi intre 2 si 5 % din suma platita, inapoi in contul bancar. Pe langa cashback, detinatorul cardului primeste si shopping points.
  • Cardul de fidelitate ARTISTIC DENT in parteneriat cu Lyoness va ofera posibilitatea de a economisi bani in 46 de tari;
  • Multe alte beneficii in cazul in care recomandati acest card si altor persoane;
  • Facand parte din comunitatea Lyoness ajutati fundatiile Lyoness Child & Family Foundation si Greentinity Foundation.
lyoness-2

Lyoness Child & Family Foundation

Child & Family Foundation Lyoness ( CFF ) a fost infiintata in mai 2008, in Elvetia, ca o fundatie non-profit, organizatie apolitica , caritabila si sprijina copii, adolescentii si familiile care au nevoie la nivel mondial. Asigura un viitor educational celor care au nevoie, dincolo de granitele culturale sau etnice . Lyoness Child & Family Foundation se bazeaza pe Conventia ONU din 1989 privind drepturile copilului, acces de baza la educatie pentru toti copii.

Greenfinity Foundation

Pentru fiecare LYONESS MAGAZINE tiparita, de mai bine de un an, doneaza un cent organizatiei de protectie a mediului Atmosfair. Greenfinity Foundation sprijina Asociatia pentru Izvoare si Proiecte de Sprijin din Steirmark, finantand sapte fantani in statul brazilian Bahia. Doreste combatarea pe termen lung a subnutritiei si malnutritiei in Filipine prin cultivarea durabila de fructe si legume.

ARTISTIC DENT va ofera o posibilitate de a economisi timp si bani, sa beneficiati de lucrari dentare ieftine dar de calitate si,  de aseamenea, va invita sa faceti parte din cea mai mare comunitate internationala de cumparatori. Pentru a intra in posesia acestui card de fidelitatate, va ivitam sa ne faceti o vizita, cardurile sunt in limita stocului disponibil.

ARTISTIC DENT si-a propus ca fiecare pacient sa iasa din clinica noastra cu zambetul pe buze si cu banii in buzunar!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne intrebati!

Printre firmele partenere Lyoness in Romania va dam cateva exemple.: OMV, PETROM, LUKOIL, PRAKTIKER, INTERSPORT, BANEASA SHOPPING CENTER, CARREFOUR ONLINE, IBIS HOTEL… SI MULTE MULTE ALTELE IN APROAPE ORICE DOMENIU.
Lista completa cu aceste firme se gaseste pe site-ul www.Lyoness.ro.

Programeaza-te acum!