Fii ingerul de care este nevoie:
Inger protector si iubitor pentru familia ta;
Inger model pentru prietenii si apropiatii tai;
Inger darnic pentru cei din jurul tau, carora sa le acorzi un sprijin neconditionat.

14

In data de 26.11.2016, ne-am bucurat de vizita prichindeilor din centrul SOS Satele Copiilor alaturi de fundatia Lyoness Child&Family Foundation si a fost o experinta minunata, plina de emotii si vibratii pozitive.

Le-am daruit o parte din timpul nostru, le-am aratat lumea nostra, cea a medicilor stomatologi, si i-am lasat sa viseze, pentru ca orice vis poate deveni realitate daca isi doresc cu adevarat.

Ziua micutilor a inceput cu fratii Burca, Mihai si Iulia, care i-au purtat in lumea magica a basmelor si a povestilor cu Ilene Cosanzene si Feti-Frumosi si care i-au fermecat prin acordurile melodice ale pianului si al glasului bland si duios. Cantecele vesele au rasunat in toate ungherele, facandu-i si pe cei mai timizi sa se alature corului nou format.

A urmat lectia de igiena orala prin care ei si-au insusit regulile pentru efectarea unui periaj corect, au aplicat in cabinet ceea ce au invatat si bineinteles s-au intrecut intre ei pentru cine se spala cel mai corect pe dinti. Nu au lipsit intrebarile, atentia acordata fiecaruia in parte si buna dispozitie. Periajul dentar chiar poate fi distractiv!

Fizioterapeutul nostru, Cristian, le-a explicat importanta adoptarii unei posturi corecte la scoala, aratandu-le prin exemple efectele nocive ale nerespectarii acesteia. Lectia de educatie oferita de Cristian a prins bine tuturor celor prezenti, fie ei copii sau adulti. (Promit sa ma autoeduc in fiecare zi! )

Dl dr Sorin Gageanu si prietenul sau, Andrei Rozescu, au incheiat “calatoria” micutilor printr-o super prezentare a Turului cicloturistic al Marii Britanii, desfasurat vara trecuta. Le-a aratat in doar 5 minute o noua lume si un nou mod de viata. I-a lasat sa viseze, sa-si doreasca sa ajunga cat mai sus si cat mai departe in viata. Sa stapaneasca apele si vantul si pamantul, sa fie neclintiti in dorinta lor de a-si indeplini visele.

La final, cei din fundatia Lyoness Child Foundation le-au impartit cadouri, facandu-i sa fie toti numai un zambet (un zambet din acela contagios, cu gura pana la urechi).

Am ajutat, am daruit si ne-am implinit emotional. O zi mai plina de energie nici ca am avut pana acum! Haideti sa daruim- timp, iubire, un gand bun sau orice credeti ca i-ar ajuta pe cei din jurul nostru!

Eu va daruiesc aceste randuri si sper ca imi veti urma sfatul- “Daruiti din toata inima!”

P.S. Toate fotografiile au fost realizate de  Grup Glamour www.photoartglamour.com

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
Inapoi
Programeaza-te acum!