Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Dr. Sorin Găgeanu

 

Medic stomatologie generală
Competență implantologie
Membru al Colegiului Medicilor Dentiști din București

 • Absolvent în 2008 al UMF Carol Davila, face Medicină Dentară, are compentențe în Implantologie, Protetică dentară și Estetică dentară.
 • S-a îndrăgostit în timpul studenției de sistemul elvețian de implanturi Straumann, atunci când asista la inserarea implanturilor Straumann în Clinica Dr. Verdes, sub îndrumarea dr. Georg Taffet.
 • La începutul anului 2009 a inserat primul său implant Straumann și de atunci tot caută ,,perfecțiunea” în Implantologia Orală, ajungând la peste 1.500 implanturi Straumann inserate.
 • Încă din anul 2019, a început să folosească implantul ceramic Straumann Pure Ceramic din ce în ce mai mult, ajungând la peste 200 de implanturi de zirconiu inserate pacienților Artistic Dent.
 • Este Mentor Straumann Pure Ceramic, ajutând cu multă pasiune alți medici să implementeze în practica lor implantul de zirconiu. Tot în 2009, a avut oportunitatea de a învăța noțiunile practice ale chirurgiei orale de la dr. Dragoș Slavescu.
 • Este pasionat de căutarea celor mai funcționale, fiabile și estetice soluții în restaurarea dinților pierduți. Dorește să își îmbunătățească rezultatele după fiecare pacient.
 1. „Congresul internaţional cu tema: Locul implantologiei în reabilitarea orală a edentaţiilor”;
 2. „Cursul Postuniversitar: Abordari actuale in reabilitarea implanto-protetica”Bologna-Italia”;
 3. „Periodontal and hard tissue regeneration” Belgrad – Serbia;
 4. „Europerio” Stockholm – Suedia;
 5. „Straumann master class” Varna – Bulgaria etc.

 

 

Și dacă vrei să descoperi mai multe despre personalitatea domnului Dr. Sorin Găgeanu, departe de aptitudinile sale profesionale, cu accentul pus pe OM, și nu doar pe medic, găsești aici detaliile care te-ar putea interesa: 

 

„Ştim, încă există traumele trecutului şi timpul trece, leafa vine... nu cred că sunt foarte mulţi oameni care chiar îşi fac treaba, dar eu voi crea o reţea, în domeniul sănătăţii, de medici, de oameni de sănătate, sport, tot ce înseamnă sănătate, de oameni pertinenţi. O să creez reţeaua asta, nu se poate altfel!"

Citește tot articolul