Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Luna porților deschise la Artistic Dent

 

Surprizele nu se lasă așteptate la Artistic Dent, iar noi suntem bucuroși să îți arătăm ce am pregătit pentru tine în luna ianuarie!

 

Ne deschidem larg porțile și te invităm, pe tine și pe prietenii tăi, la controale stomatologice în luna porților deschise! Ești pregătit(ă) să intri în lumea stomatologiei altfel? Îți dorești să cunoști oamenii din spatele clinicii Artistic Dent?

 

Fie că te confrunți deja cu o afecțiune dentară și cauți un sfat sau o recomandare din punct de vedere al unui specialist, fie că îți dorești doar un control stomatologic de rutină, pentru a-ți cunoaște cu exactitate situația actuală, acum este momentul potrivit!

 

Ce trebuie să faci pentru a obține un control stomatologic în luna porților deschise la Artistic Dent? Este necesar, în definitiv, un singur pas pe care trebuie să îl urmezi: solicită o programare. Butonul de mai jos te va conduce spre un calendar, unde îți poți alege ziua și ora la care să ne vizitezi. Nimic mai simplu de atât, nu-i așa?

Vino să ne cunoști!

Un lucru trebuie să știi despre noi: te vom aștepta cu zâmbetul pe buze! La noi, energia pozitivă a devenit un element definitoriu pentru imaginea clinicii, iar mulțumirea noastră constă atât în rezultatele excelente pe care le oferim, cât și în încrederea pacienților noștri.

 

Ne dorim ca toți cei care ne trec pragul să se bucure de fiecare vizită la clinică. Stomatologia nu ar trebui să producă anxietate și teamă! Ca în orice altă ramură a medicinei, vizitele la dentist sunt necesare pentru asigurarea sănătății și a stării generale de bine. Ne dorim ca toți pacienții Artistic Dent să conștientizeze importanța îngrijirii orale timpurii și constante, eliminând apariția complicațiilor viitoare.

 

Plecând tocmai de la această dorință, am dat viață ideii cu Luna Porților Deschise. Stomatologia nu înseamnă doar medici în halate albe, aparatură și instrumente de temut, durere și disconfort. Poți uita aceste imagini! Noi, cei din echipa Artistic Dent îți deschidem calea către imaginea stomatologiei altfel.

 

 

P.S. La Artistic Dent, în fiecare lună se scrie o nouă poveste. Rămâi aproape..

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.