Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Prima zi după inserarea implantului dentar

implant dentar Straumann

 

Un implant dentar Straumann este o procedură efectuată sub anestezie și nu înainte ca pacientul să fi fost consultat în totalitate, să fi avut o analiză completă și un plan de intervenție și restaurare dentară.

 

Acestea oferă o multitudine de avantaje, dar întrebările care stau pe buzele multor pacienți, nehotărâți încă în privința acestui tratament, sunt de o deosebită importanță.

 

Să avem o imagine de ansamblu:

 

Întrebare: De ce să aleg tratamentul cu implant dentar Straumann?

  • Răspuns: Vei fi mai aproape de zâmbetul pe care l-ai visat și nu va mai trebui să îți faci griji în privința problemelor dentare viitoare. După pierderea unui dinte, este important să decideți rapid și cu atenție ce metodă de înlocuire veți folosi. Implanturile dentare oferă o gamă variată de avantaje: confră un zâmbet natural, rezistență pe termen lung, îmbunătățește masticația, aspectul estetic și fizionomia, toate acestea pentru a asigura sănătatea orală și a reda încrederea zâmbetului tău.

 

Întrebare: Care este durata de vindecare în urma intervenției? Dacă durerea va fi greu de suportat?


  • Răspuns: Perioada de vindecare poate varia între 3 și 6 luni. Ca urmare a tratamentului chirurgical, sensibilitatea, durerea și disconfortul sunt normale, însă nu trebuie să te îngrijorezi. Toate acestea vor dispărea in scurt timp. Medicul stomatolog va prescrie o rețetă pentru antibiotice, cu scopul calmării durerii și al disconfortului.

 

Întrebare: Cum aș putea eu, ca pacient, să diminuez aceste dureri? De ce recomandări ar trebui să țin cont?


  • Răspuns: Înțelegem că o durere dentară poate fi greu de suportat, însă rezultatul final va demonstra că toate aceste sacrificii prezente au meritat. Zâmbetul tău va fi complet, oferind un aspect natural, iar tu te vei putea bucura în continuare de o viață socială activă, fără teama de a zâmbi în public. Cei din jurul tău te vor admira pentru curajul cu care te prezinți societății. Nu uita un lucru: o zi în care nu ai zâmbit, este, garantat, o zi pierdută!

 

Desigur, ne dorim tratamente de succes, dar mai important decât orice vrem ca tu să fii în siguranță atunci când pășești în clinica noastră stomatologică, dar și la sfârșitul vizitei, tocmai de aceea echipa ArtisticDent are pentru tine câteva recomandări.

 

Iată-le:

  • După finalizarea intervenției chirurgicale, recomandăm să pui comprese reci în zona în care a fost introdus implantul. Acest lucru va ameliora durerea și nu va permite ca locul respectiv să se umfle.
  • Nu este indicat să consumi alimente fierbinți, până când efectul anestezicului dispare, deoarece poți provoca sângerări abundente.
  • De asemenea, de preferat ar fi să consumi doar alimente moi, precum: spaghete, pește, ouă, piure de cartofi, orez, supe (la temperatura camerei), spanac, legume etc. Durerea va fi resimțită, iar alimentele tari nu vor ajuta la ameliorarea ei.
  • Cafeaua, alcoolul, ceaiul negru, băuturile carbogazoase ar trebui evitate pe cât de mult posibil în primele 2-3 zile de la inserarea implantului dentar. Acestea pot provoca sângerări postoperatorii, care, în mod evident, vor afecta și procesul de vindecare.
  • În final, probabil cel mai important lucru în procesul de vindecare, îl constitui chiar tu! Sfatul nostru este să nu te gândești constant la durere ca la un sfârșit, ci să te bucuri de un nou început. Poate nu pui atât de mult preț pe aspectul estetic al zâmbetului tău sau poate ignori consecințele netratării la timp a unor probleme dentare serioase (așa cum spuneam anterior, lipsurile dentare pot provoca o serie în lanț a unor afecțiuni grave), însă, cu siguranță viața ta se va schimba. Un zâmbet perfect este, în fapt, o calitate de care ar trebui să ne bucurăm toți!
implant dentar Straumann

Întrebare: Sunt hotărât! O ultimă întrebare totuși: Oare unde aș putea face acest tratament cu implant dentar Straumann?


  • Răspuns:

 

Echipa ArtisticDent este pregătită să îți reconstruiască zâmbetul complet, la care ai visat, să ofere încredere în tine însuți și să îți răspundă la toate întrebările de care ai nevoie! Dacă dorești să îți înlocuiești dinții lipsă cu implanturile dentare, suntem pregătiți să te ajutăm! Te rugăm să ne contactezi pentru o programare.
 
 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.