Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implanturi dentare Sector 3 – calitatea elvețiană Straumann®

 

În ultimii ani, implantologia a cunoscut un avânt deosebit, datorită informării, conștientizării crescute a oamenilor privind importanța sănătății orale și a restaurării esteticii zâmbetului.

 

ArtisticDent este un centru de medicină dentară modern și prietenos, care oferă servicii stomatologice de cea mai bună calitate la prețuri competitive.

 

Atunci când ai nevoie de implanturi dentare Sector 3, calitatea elvețiană a implanturilor Straumann te va cuceri și pe tine, în cadrul clinicii Artistic Dent.

 

Și pentru că ne dorim transparență și să menținem pacienții informați, în continuare îți vom explica alegerea noastră și cum implanturile Straumann îți pot schimba viziunea asupra implantologiei.

 

Implanturi dentare Sector 3 – de ce implanturi Straumann®?


Am ales implanturile Straumann, pentru că ne dorim să onorăm încrederea pacienților în noi.

Există mulți producători de implanturi dentare. Primii cinci sunt Straumann®, Nobel Biocare, Dentsply / Astra, Biomet și Zimmer.

 

Grupul Straumann® conduce această piață și deține o cotă estimată de 24%, pe care a extins-o în ultimii ani printr-o performanță continuă.

 

Piața implanturilor în sine poate fi împărțită în două segmente: premium și non-premium. Companiile premium se disting prin activități de cercetare și dezvoltare pre-clinică, documentație clinică pre și post-comercializare, inovație și amploare a produselor, precum și servicii cu valoare adăugată. Grupul Straumann conduce atât segmentul premium, cât și piața implanturilor în ansamblu.

 

Bucureștenii, dar nu numai, pot beneficia de implanturi dentare Sector 3 în clinica Artistic Dent.

 

Straumann® reprezintă calitatea, precizia și inovația premium elvețiene, oferind încredere în calitatea implanturilor, susținută de cea mai mare rețea științifică globală.

 

Grupul Straumann® este, de asemenea, activ pe piața stomatologiei regenerative, care este corelată cu procedurile de implantare.

Implanturile Straumann Roxolid®

 

 

Liderul global în implantologie oferă inovații de ultimă generație, care sunt considerate repere în  industrie și progrese tehnologice decisive, susținute de dovezi științifice pe termen lung.

 

Grație echipei de medici entuziaști ai clinicii Artistic Dent, atunci când spui implanturi dentare Sector 3, spui calitate de top, certificată internațional și atestată de liderul mondial al producătorilor de implanturi dentare – Straumann.

 

Roxolid® este un aliaj metalic compus din 15% zirconiu și 85% titan. Combinația acestor două metale duce la un material unic, ce îmbină rezistența mecanică ridicată, cu osteointegrarea excelentă. Testele mecanice au dovedit că Roxolid® este mai puternic decât titaniul de grad 4. 

 

Straumann reduce considerabil invazivitatea, prin implantul scurt Roxolid® de 3,3mm, cel mai scurt implant cu șurub cu conexiune internă de pe piață.

 

Suprafața hidrofilă a SLActive® este proiectată pentru o vindecare mai rapidă și o predictibilitate mai mare a tratamentului.

 

Beneficii ale pacienților:

  • Timp de tratament mai scurt;
  • Intervenție chirurgicală mai facilă;
  • Vindecare mai rapidă;
  • Disconfort operator mai mic – implanturi mai mici și mai scurte.

Implanturile ceramice Straumann® PURE

 

 

Implanturile de titan au limitări estetice, în special în partea frontală a maxilarului. Recesiunea gingiei poate duce la vizibilitatea implantului. Implanturile ceramice au apărut ca alternativă mai estetică la implanturile din titan.

 

Implanturile ceramice Straumann® PURE au culoarea fildeșului, la fel ca o rădăcină naturală a dinților, conferind un aspect foarte estetic restaurărilor pe implant.

 

Aceste implanturi beneficiază de suprafața ZLA®, dezvoltată special pentru implantul PURE, cu atribute revoluționare de osteointegrare și de reducere a ratei de atașare a plăcii bacteriene. 

Atunci când cauți implanturi dentare Sector 3, alege Artistic Dent, pentru calitate elvețiană și rezultate dovedite în timp.

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.