Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implant dentar București – Straumann Roxolid

implant dentar Straumann

 

Implantologia este unul dintre cele mai semnificative progrese în domeniul medicinei dentare din ultimii 30 de ani și este, în prezent, disponibilă ca practică curentă. Implantul dentar este un tratament din ce în ce mai popular, de care beneficiază mii de pacienți în fiecare an.

 

Efectuarea unui tratament de implantologie satisfăcător, precum și succesul și întreținerea rezultatelor acestuia pe termen lung, necesită proceduri chirurgicale și de restaurare complexe și invazive, folosind o varietate de produse, biomateriale și echipamente de înaltă specializare.

 

Noile materiale, tehnici și modalități de tratament emergente în mod constant au permis medicilor stomatologi  să optimizeze calitatea îngrijirii pacienților și să perfecționeze rezultatele tratamentului.

 

De ce tratament cu implant dentar București?

 

Implanturile dentare sunt un tratament sigur, pe termen lung, pentru înlocuirea dinților cu prognostic negativ, ce necesită extracție, sau a dinților lipsă.

 

Un implant dentar funcționează ca înlocuitor al rădăcinii unui dinte lipsă și poate fi utilizat pentru a susține coroane, punți dentare și proteze dentare.

Cum susțin implanturile piese de protetică dentară?

 

implant dentar Straumann

 

Implantul este inserat în osul maxilarului și oferă suport pentru o coroană dentară. Atunci când este vorba de mulți dinți lipsă sau chiar toți, se efectuează un tratament cu mai multe implanturi dentare, pentru o punte dentară sau pentru o proteză. Acestea pot fi utilizate atât în ​​maxilarul superior, cât și în cel inferior.

 

Proteza dentară pe implanturi îți redă forța mușcăturii și te ajută să obții o  eficiență crescută a masticației.

 

Avantajele unui implant dentar București

 

  • Implanturile dentare au o serie de beneficii, care includ o funcționare corectă a danturii, în ansamblu.
  • Acestea au fost special concepute pentru a se osteointegra în țesutul în care sunt inserate și vor preveni resorbția ulterioară a osului maxilarului și vor îmbunătăți funcția lucrării protetice pe care o susțin.
  • Implanturile sunt fabricate din  materiale biocompatibile, ceea ce înseamnă că nu sunt respinse de țesutul din jur și nici nu îi dăunează.

Implant dentar București – calitate de top

implant dentar Straumann

Unul dintre motivele pentru care echipa noastră medicală utilizează implanturile Straumann se datorează studiilor clinice de succes. De-a lungul anilor, Straumann a condus industria pieței implanturilor, brevetând și perfecționând materiale tehnici și tehnologii specifice în care specialiști dentari din întreaga lume au încredere în prezent.

 

Pe lângă implanturile din titan, Straumann oferă implanturi de Ø 3,3 mm realizate dintr-un nou aliaj, compus din titan și zirconiu, numit Roxolid.

Roxolid a fost special conceput pentru utilizarea în implantologie dentară. Aliajul de titan-zirconiu este mai puternic decât titanul pur și are proprietăți excelente de osteointegrare. Această combinație de proprietăți este unică pe piață, nu există niciun alt aliaj metalic care să unească rezistența mecanică ridicată și osteoconductivitatea.

 

Combinația dintre Roxolid și suprafața SLActive combină rezistența mai mare cu o osteointegrare excelentă.

 

Datorită proprietăților lor biologice și mecanice remarcabile, implanturile Roxolid oferă mai multe opțiuni de tratament decât implanturile convenționale din titan.

 

Testele riguroase din laboratoarele Straumann au arătat că noul material are o rezistență la tracțiune mai ridicată decât titanul pur (de grad 4), materialul cel mai frecvent utilizat pentru implanturi dentare. În plus, rezultatele studiilor preclinice au indicat faptul că implantul Straumann Roxolid s-a integrat în țesutul osos mai bine decât  titanul pur (gradul 4).

 

Combinația de rezistență sporită și osteointegrare deschide ușa pentru o nouă generație de implanturi cu diametru mic, care poate fi deosebit de avantajoasă în situații unde există spațiu limitat între dinți și atunci când este important să se păstreze aportul osos și vascular existent. Un alt avantaj potențial ar putea fi utilizarea în osul alveolar subțire.

Beneficiază și tu de un tratament de implantologie avansată în cadrul clinicii Artistic Dent.  
Vom fi artiștii zâmbetului tău!

 

implant dentar Straumann

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.