Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Cine își mai dorește să zâmbească cu încredere?

implant dentar Straumann

 

Nu este niciun secret că un zâmbet grozav te poate face să te simți mai încrezător. Implantul dentar Straumann este modalitatea perfectă de a obține acest lucru! Dacă ești nemulțumit de zâmbetul tău, dacă te confrunți cu goluri dentare, nu fi descurajat! Evoluția stomatologiei îți pune la dispoziție multe opțiuni, inclusiv implantul dentar Straumann.

 

Straumann® se referă la calitatea, precizia și inovația elvețiană de top, oferind o garanție în stomatologie susținută de cea mai extinsă rețea științifică din lume.

 

Oferim tehnologii de ultimă generație care sunt considerate standarde în domeniu și descoperiri tehnologice revoluționare susținute de decenii de cercetare științifică, în calitate de lider global în implantologie.

 

Din 1974, firma elvețiană Straumann cercetează, dezvoltă și produce implanturi dentare. Sistemul de implant dentar Straumann a câștigat respectul internațional datorită preciziei sale elvețiene și a rezultatelor clinice excelente.

 

Sistemul este, de asemenea, unul dintre cele mai bine documentate și cercetate implanturi de pe piață, cu peste 35 de ani de cercetare științifică și dovezi clinice și peste 700 de lucrări științifice care să îl susțină.

 

Implant dentar Straumann: o gamă variată de avantaje

  • Medicii stomatologi din întreaga lume au ales să aibă încredere în precizia ingineriei elvețiene oferită de sistemul Straumann, cu peste 14 milioane de implanturi plasate până în prezent;
  • Toate protezele Straumann sunt acoperite de o garanție pe viață;
  • Implanturile Straumann sunt renumite pentru rata lor excelentă de osteointegrare. Conform studiilor, rata de vindecare a implanturilor Straumann este de 98-100%;
  • Implanturile Straumann, în comparație cu alte sisteme de implanturi, funcționează bine pentru perioade mai lungi de timp, de până la 60 de ori mai mult;
  • Indiferent de starea maxilarului, varietatea largă de soluții de implanturi și proteze Straumann va permite medicului să găsească opțiunea de tratament ideală pentru fiecare pacient în parte;
  • Fără excepție, toate produsele Straumann sunt fabricate în Elveția, într-o fabrică de ultimă generație, care utilizează o modernă tehnologie și dispune de unul dintre cele mai bune sisteme de management al calității;
  • Datele de identificare pentru fiecare produs utilizat sunt înregistrate într-un pașaport care însoțește fiecare produs Straumann. Acest lucru asigură pacientul că produsele utilizate sunt în întregime originale;
  • Eforturile continue de cercetare și dezvoltare ale companiei au permis realizarea unor progrese în domeniu, cum ar fi suprafața SLActive și materialul ROXOLID, care aduc avantaje semnificative implanturilor dentare Straumann.
implant dentar Straumann

 

Este rezonabil să presupunem că implanturile Straumann sunt lipsite de orice probleme. Singurul lor dezavantaj este costul.

Acestea nu numai că funcționează bine în momentul instalării, dar funcționează eficient și pe termen lung, astfel încât costul este justificat de cea mai bună calitate și longevitate a sistemului.

 

Materialul ROXOLID: află toate detaliile

 

Roxolid este un aliaj de înaltă performanță care este deosebit de rezistent (30% mai puternic decât titanul) și a fost dezvoltat în acest scop. Implantul este capabil să reziste la greutăți și forțe mai mari datorită acestui material.

 

Implantul Straumann Roxolid promovează osteointegrarea prin oferirea unei varietăți de alternative de tratament, inclusiv opțiunea de a utiliza implanturi mai mici, dar mai puternice. Pacienții cu pierderi osoase semnificative, care anterior necesitau completări osoase complexe, pot beneficia acum de implanturi datorită acestei inovații.

 

Care sunt beneficiile?

  • Procedura este minim invazivă
  • Timpul de vindecare este redus substanțial
  • Minim disconfort post-operator
  • Aspect estetic excelent

Îți dorești cu adevărat să zâmbești cu încredere? Ai încredere în echipa Artistic Dent și implant dentar Straumann pentru recăpătarea încrederii de sine și a sănătății dentare. Te-ai hotărât când îți vei face o programare?

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.