Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Ce soluție să aleg pentru înlocuirea unui dinte extras?

implant dentar Straumann

 

Implantul Straumann: Rezistență standard excepțională, pe termen lung, pentru o minimă procedură invazivă.


Ce sunt implanturile Straumann?


Implanturile dentare Straumann sunt o familie de implanturi de înaltă calitate, cu rezistență standard dovedită pe termen lung, pentru lucrări estetice cu invazivitate redusă. Cu suprafețele implanturilor Straumann, lucrarea pacientului are o rezistență excepțională și este ideală pentru riscuri mai mici de complicații postoperatorii, cum ar fi deteriorarea dinților și gingiilor adiacente.

 

Implantul dentar Straumann oferă dinți mai puternici și mai sănătoși, care arată minunat! Suprafața implantului Straumann oferă un rezultat estetic plăcut, fără părți metalice la vedere.

 

Aceste implanturi sunt o opțiune excelentă pentru cei care și-au pierdut dinții și doresc să îi înlocuiască cu o lucrare care să arate natural, să fie confortabil și să ofere stabilitate. Pentru mulți oameni, implanturile oferă o capacitate de mestecat sporită, precum și confort. În aceast articol vom discuta despre ceea ce se poate aștepta cineva atunci când merge la o intervenție chirurgicală de implant dentar.

 

Un implant dentar este un stâlp de titan care ia locul unui dinte extras și oferă stabilitate, confort și o capacitate crescută de mestecat. De asemenea, ajută la reducerea riscului de a-i pierde pe toți, oferind suport pentru ceilalți dinți.

 

Implantul dentar Straumann este realizat cu ajutorul tehnologiei avansate CAD/CAM, ceea ce îl face mai precis decât implantul tradițional. Acest lucru înseamnă că implanturile dentare Straumann pot fi folosite ca stâlpi fixi pentru a oferi beneficii de durată pentru mulți ani de acum încolo!

Implant dentar Straumann

 

Beneficiile implantului dentar Straumann:

  • Este un dispozitiv care înlocuiește rădăcina dintelui dvs.
  • Este realizat din titan și poate fi folosit pentru a înlocui orice dinte lipsă
  • Este ancorat în osul din maxilar, la fel ca dinții naturali


Oferă inclusiv stabilitate, confort și o capacitate de mestecat sporită


Acestea oferă rezultate de înaltă calitate și de lungă durată pentru a ajuta pacienții cu dinți lipsă și pierdere de os maxilar să își recupereze zâmbetul și încrederea de sine. Există 3 tipuri de componente: șurubul din titan, implantul propriu-zis, bontul protetic și coroana (dintele artificial).

 

Implanturile înlocuiesc rădăcina dintelui dumneavoastră. Scopul lor este de a vă ajuta să vă mențineți sănătatea orală, oferind o soluție cu aspect natural pentru pierderea dinților, care poate fi utilizată împreună cu alte tratamente de stomatologie restaurativă. La Artistic Dent, veți avea parte de o perioadă de recuperare ușoară, evitând în același timp nevoia de proteze dentare.

 

Implantul dentar Straumann este ancorat în osul maxilarului, la fel ca și dinții naturali. Sunt confecționați din titan, care este un metal rezistent care nu se corodează sau ruginește în timp și poate fi curățat cu ușurință. Pacienții cu implanturi dentare Straumann nu trebuie să-și mai facă niciodată griji în legătură cu implantul lor!

Sperăm că ați găsit acest articol util și informativ. Dacă aveți întrebări, dacă doriți mai multe informații despre diferitele tipuri de implanturi dentare sau despre cum vă putem ajuta cu nevoile dumneavoastră de sănătate orală, vă asteptam cu drag in clinica noastră!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.