Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

5 mituri demascate despre implantul dentar Straumann!

Există multe mituri despre implanturile dentare. Unii oameni cred că sunt dureroase, alții ca sunt scumpe și greu de obținut. Dar care este, în definitiv, adevărul? Unde putem găsi informațiile corecte?

 

Scopul acestei postări blog este de a demasca cele 5 mituri mai des întâlnite legate de implantul dentar Straumann. Vrem să îți oferim informații corecte, astfel încât alegerea tratamentului tău cu implanturi dentare să fie sigură, lipsită de temeri, pentru ca tu să te bucuri de zâmbetul complet și sănătos pe care îl meriți!

Mitul #1 – Implantul dentar Straumann este prea scump

implant dentar Straumann

 

Unul dintre cele mai des întâlnite mituri despre implanturile dentare Straumann este că sunt prea scumpe. Da, la o primă analiză financiară acest lucru ar putea părea adevărat, însă, comparând raportul calitate-durabilitate, vom susține contrariul.

Îți vom exemplifica concret: golurile dentare cu care te confrunți în prezent, îți vor aduce un număr mare de probleme în viitorul apropiat, ca de exemplu:

  • Pierderea osului adiacent – ne susținând niciun dinte, acesta se retrage într-un ritm mai alert, ajungând ca în final să nu mai avem os suficient pentru un viitor implant dentar;
  • Migrarea dinților vecini și antagoniști – provoacă în timp probleme masticatorii, iar în ultimul stadiu probleme articulare. În plus, o dată cu închiderea spațiului liber de către acești dinți înclinați , practic nu va mai fi loc pentru o coroană dentară și va trebui sa recurgem la alt plan de tratament, mai puțin conservativ.
  • Apar probleme parodontale din cauza înclinării dinților către spațiul liber.
  • Probleme estetice – toți vrem să ne bucurăm de un zâmbet complet și funcțional.


Implantul dentar Straumann va economisi bani pe termen lung, prin stoparea evoluției afecțiunilor enumerate mai sus. Acesta este realizat din materiale de înaltă calitate, bucurându-se de o durabilitate mare în timp. Dacă îți dorești să te bucuri de un zâmbet complet, sănătos și estetic, evitând viitoarele complicații cauzate de lipsa dinților, implantul Straumann este SOLUȚIA!

 

Mitul #2 – Implantul dentar Straumann nu este durabil – Fals!

Din experiența noastră, toți pacienții cu implanturi Straumann inserate în clinica noastră, se bucură de o masticație eficientă și de o estetică deosebită. Așadar, demontăm acest mit cu cazuri reale.

Trebuie să înțelegi că indicațiile date pacientului cu implanturi dentare trebuiesc respectate întocmai pentru a-l feri de viitoare inflamații sau infecții : o foarte bună igienă orală , controale periodice  și ședințe de igienizare dentară și implantară anuale.

 

Mitul #3 – Implantul dentar Straumann necesită o îngrijire deosebită – Fals!

Aceeași bună îngrijire orală pe care o oferi dinților și gingiilor tale, trebuie să o acorzi și implanturilor dentare. Periajul este obligatoriu de 2 ori pe zi ( dimineața și seară), iar folosirea mijloacelor auxiliare ( ața dentară, periuța interdentară, apa de gură etc) îți sunt de un real ajutor.

 

Mitul #4 – Intervenția cu implant dentar Straumann este dureroasă – Fals!

Multe persoane consideră tratamentul cu implant dentar o procedură dureroasă, cerând păreri de la alte persoane care au trecut prin această procedură chirurgicală.

 

Însă, cu mâna pe inimă îți spunem că noi nu am auzit de la pacienții noștri că ar fi suferit în timpul sau după intervenția chirurgicală .

 

Motivul pentru care inserarea unui implant dentar Straumann este o procedură care nu cauzează disconfort, se datorează faptului că tehnologia modernă a parcurs un drum lung în ultimii ani. Întregul proces de inserare este, în prezent, mult mai sigur și nu produce durere.

 

Toată echipa clinicii noastre Artistic Dent pune accent pe confortul pacientului, deci și pe al tău.  Ne asigurăm că îndeplinim  nevoile și dorințele celor care ne trec pragul clinicii pentru că ne dorim ca pacienții noștri să se bucure de o experiență plăcută și deloc dureroasă.

Mitul #5 – Implantul dentar Straumann nu este rezistent – Fals!

Implantul dentar Straumann este fabricat din titan, un material biocompatibil care fuzionează cu osul maxilarului în timp, creând o bază solidă pentru restaurarea dentară. Este rezistent atât în procedurile de înlocuire a unui singur dinte, cât și în cazul în care te confrunți cu mai multe goluri dentare. De aceea, pentru noi calitatea materialelor folosite este foarte importantă.

 

implant dentar Straumann

Te-am convins că implantul dentar Straumann este soluția potrivită nevoilor tale? Dacă îți dorești să te bucuri de un zâmbet complet și sănătos, pe termen lung, noi suntem la un telefon distanță, aproape de tine!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.