Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implant dentar ceramic Straumann – calitate la nivel înalt

implant dentar Straumann

 

Noi, cei din echipa Artistic Dent, ne-am propus să practicăm medicina stomatologică altfel. Să demontăm mitul durerii la dentist, cu blândețe, răbdare, prin comunicare, cu folosirea de metode eficiente de relaxare.

 

Vrem ca o vizită la Artistic Dent să fie pentru pacienți ca o ședință la un salon SPA, în cadrul căreia specialiști de încredere îți îngrijesc frumusețea zâmbetului și sănătatea orală.

 

Punem un foarte mare accent pe calitatea materialelor utilizate, așadar am ales implanturile dentare Straumann și o să îți explicăm în continuare de ce utilizăm sistemul de implant dentar ceramic Straumann® PURE.

 
Zâmbet perfect cu implant dentar ceramic


Implanturile dentare au devenit o metodă de tratament eficientă pentru reabilitarea orală după pierderea dinților.

 

Titanul pur a fost materialul preferat atunci când vine vorba de implanturile dentare și este utilizat de zeci de ani.

 

Cu toate acestea, implanturile din titan au limitări estetice, vizibile în special în regiunea frontală a arcadei dentare. Retracția gingivală poate duce la vizibilitatea metalului implantului.

 

Astfel, implanturile ceramice sunt proclamate ca o nouă alternativă mai modernă la implanturile din titan.

 

La clinica noastră din București, chirurgii noștri dedicați implanturilor sunt încântați să colaboreze cu compania de implantologie orală de renume mondial Straumann, pentru a oferi pacienților o alternativă mai estetică, dar și eficientă și durabilă la implantul metalic, folosind implanturi ceramice biocompatibile, pentru acei pacienți care doresc un material mai natural și un zâmbet impecabil.

Încredere în reputația Straumann – implant dentar ceramic de calitate elvețiană!

 

implant dentar Straumann

 

Straumann este un pionier și lider global în implantologie dentară și a cercetat, dezvoltat și fabricat implanturi încă din 1974.

Când spunem Straumann, spunem tehnologii și tehnici inovatoare, ce au schimbat stomatologia implantară.

 

Spunem de asemenea implanturi de succes și confort sporit al pacientului.

 

Artistic Dent a obținut rezultate remarcabile prin utilizarea implantului ceramic Straumann® PURE.

 

Realizate din oxid de zirconiu, implanturile ceramice Straumann® PURE au cunoscut o evoluție continuă, au o rezistență superioară la coroziune și uzură în comparație cu implanturile din titan, precum și o rezistență mare la flexiune.

 

Sistemul de implant dentar ceramic PURE de la Straumann este rezultatul a peste 12 ani de cercetare și testare pentru a obține cel mai înalt nivel de predictibilitate a succesului său.

 
Straumann – tot ce este mai bun pentru pacienții Artistic Dent


Grupul Straumann este un lider global în înlocuirea dinților, redarea zâmbetelor și încrederii.

 

Grupul unește la nivel global, sub umbrela sa, mărci internaționale ce reprezintă efort comun de a obține excelența, inovația și calitatea în stomatologia restauratorie, corectivă și digitală.

 

În colaborare cu clinici, institute și universități, grupul Straumann cercetează, dezvoltă, produce și furnizează materiale pentru stomatologie, instrumente, proteze CAD/CAM, biomateriale și soluții digitale pentru înlocuirea și restaurarea dinților sau pentru a preveni pierderea dinților.

 

Prin calitatea lor remarcabilă, implanturile Straumann au câștigat încrederea echipei medicale a clinicii Artistic Dent.

Clinica Artistic Dent realizează tratamente de implantologie avansată, cu materiale moderne, într-un mediu liniștitor și prietenos, cu maxim de confort și eficacitate, pentru implanturi durabile, cu rezultate foarte estetice.

 

implant dentar Straumann

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.