Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Albirea dentară profesională

 

Dacă recent ai beneficiat de o igienizare dentară profesională, dar ești încă nemulțumit de culoarea lor, atunci îți recomandăm una dintre procedurile de albire a dinților din cadrul clinicii Artistic Dent.

 

Albirea reprezintă, în esență, îndepărtarea petelor care se acumulează în dentină și smalțul dentar, folosind de obicei peroxidul de hidrogen, ca agent activ.

Când este recomandată albirea dentară profesională


Culoarea dinților nu este un indicator al sănătății lor. Poți avea dinți îngălbeniți sau pătați, care sunt complet puternici și sănătoși. Din acest motiv, albirea dinților este considerată o procedură cosmetică electivă. În niciun caz nu este necesară pentru sănătatea dentară, dar te poate ajuta să îți îmbunătățești aspectul și să îți  sporești încrederea în tine.

 

Pacienții constată adesea că zâmbesc mai des și se simt mai confortabil în situații de relaționare socială, după albirea dinților.

 

 

Dacă nu ești mulțumit de culoarea dinților, este o idee bună să efectuezi o igienizare profesională înainte de a programa o un tratament de albire.

 

Periajul profesional și detartrajul îndepărtează placa bacteriană și tartrul, care fac dinții să pară îngălbeniți. În unele cazuri, aceste proceduri pot îmbunătăți în mod adecvat aspectul dinților.

 

Dar dacă nu ești mulțumit de rezultatele igienizării profesionale, atunci ar trebui să apelezi la procedurile de albire dentară accesibile.

 

Albirea dentară profesională poate elimina petele asociate îmbătrânirii, consumului de cafea sau fumatului.

 

Cu toate acestea, nu poate inversa colorarea datorată utilizării antibioticelor, de exemplu. Astfel, dacă ai luat tetraciclină și ai observat pete dentare de culoare albastră-gri, ca efect secundar, medicul dentist îți poate recomanda fațete sau coroane, mai degrabă decât albire, pentru a îmbunătăți aspectul dinților.

De ce albire dentară profesională?

 

 

Eficiență

Pasta de dinți pentru albire și alte produsele de albire fără prescripție medicală îți pot albi dinții cu una sau două nuanțe, dar pentru a obține dinții vizibil mai albi și pentru a elimina petele mai adânci, va trebui să consultați un dentist cosmetic pentru tratament.

 

Siguranță

Albirea dentară nu este sigură decât dacă este efectuată la recomandarea și sub controlul sau coordonarea medicului stomatolog.

 

Nu întotdeauna un pacient poate fi un candidat potrivit pentru albire dentară. Trebuie îndeplinite anumite criterii de siguranță și de asigurare a esteticii.

 

Anumite produse din comerț sunt periculoase pentru smalțul dentar, care, odată deteriorat, nu se mai regenerează, necesitând tratamente stomatologice. Nu o singură dată am tratat pacienți care își  deterioraseră smalțul dentar din cauza produselor de albire dentară din comerț.

 

Rapiditate

Albirea dentară profesională este mult mai rapidă, deoarece utilizează substanțe mai concentrate, indisponibile publicului larg, din cauză ca sunt potențial periculoase dacă sunt utilizate necorespunzător.

 

Mai mult de atât, albirea profesională se face cu ajutorul tehnologiilor precum lampa de albire, care accelerează și optimizează considerabil procesul de albire.

Albirea dentară profesională în cadrul clinicii Artistic Dent sau acasă?

 

 

Albirea dentară profesională în cadrul clinicii Artistic Dent se realizează cu ajutorul unui performant sistem de albire, numit Opalescence, care oferă varianta albirii profesionale în cabinet sau acasă, sub coordonarea medicului.

 

Acest sistem se bazează pe un gel  de albire performant, activat de lumina lămpii de fotopolimerizare.

 

Sistemul de albire Opalescence este disponibil și în varianta pentru acasă, pentru confort maxim.

Te așteptăm în cadrul clinicii ArtisticDent, pentru un zâmbet strălucitor!

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.