Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Albire profesională acasă!

 

Dacă îți dorești un zâmbet alb, dar vrei să faci acest tratament de albire dentară în confortul propriei locuințe, clinica de medicină dentară Artistic Dent îți pune la dispoziție un sistem sigur, dar performant, de albire profesională acasă.

 

Metodele de albire sigure, neinvazive și eficiente au făcut ca albirea cu sistemul Opalescence să fie liderul global în albirea dinților.

 

Sistemul de albire acasă – Opalescence PF


Opalescence PF este alternativa profesională la variantele de albire care se comercializează fără prescripție medicală.

 

Este o modalitate simplă, rapidă, confortabilă, cu un miros plăcut, de albire profesională acasă, pentru prima oară sau de a menține un zâmbet deja albit.

 

De încredere atât pentru medici, cât și pentru pacienți, este distribuit numai de către profesioniștii stomatologiei, cum ar fi echipa noastră de la Artistic Dent. Opalescence oferă un zâmbet mai alb în doar 8 zile. In funcție de necesitățile estetice și dorința pacientului, tratamentul poate continua până la 14 zile, pentru o albire mai puternică.

 

Acest sistem constă în gelul de albire pentru acasă Opalescence și un set de gutiere personalizate pentru fiecare pacient în parte, în cadrul ședinței de amprentare. Este ușor să le iei cu tine, oriunde ai merge.

În ce cazuri este eficientă albirea prin Opalescence PF?

 

  • Sistemul de albire profesională acasă Opalescence îți permite să obții rezultate profesionale de albire în confortul casei tale, într-un mod sigur, eficient și personalizat, zi sau noapte.
  • Sistemul de albire la domiciliu este ușor de personalizat pentru situația individuală a fiecărui pacient.
  • Este eficient în îndepărtarea decolorărilor interne ale dentinei, datorate factorilor congenitali, sistemici, farmacologici, traumatici, precum și datorate îmbătrânirii.
  • Gelul Opalescence conține 20% apă, pentru a preveni deshidratarea, iar formula lipicioasă și vâscoasă ajută la menținerea gutierei în poziție, evitând migrarea gelului spre țesuturile moi.
  • Gelul de albire a dinților Opalescence PF conține PF (nitrat de potasiu și fluor) și este disponibil în 3 arome: mentă, pepene galben și clasic. Acesta nu conține gluten și este certificat.

 

 

 

 

 

Cum se utilizează sistemul de albire profesională acasă Opalescence   

 

1. Pune o cantitate mică de gel pe fiecare dinte sau o linie continuă de gel pe toată suprafața gutierei. În acest mod, ar trebui să utilizezi aproximativ 1/3 până la 1/2 dintr-o seringă pe gutieră.


2. Plasează gutiera pe dinți și presează ușor pentru a adapta părțile laterale la molari. Curăță excesul de gel de pe țesutul gingival, cu o periuță de dinți, sau clătind gura, astfel încât excesul de gel să fie îndepărtat complet, pentru a nu dăuna gingiilor. Dacă din greșeală, o cantitate de gel a rămas pe gingii pe durata tratamentului, gingia se va vindeca de la sine în 2-3 zile, cu condiția de a nu mai intra în contact cu gelul în perioada de vindecare.. Timpul de tratament depinde de concentrația gelului utilizat.

În cadrul Artistic Dent utilizăm gelul cu concentrație medie, de 16%, pentru siguranța ta și efecte spectaculoase. Timpul de tratament este de până la 8 ore/ zi, în cazul acestei concentrații.

 

Dacă ai o sensibilitate semnificativă, este bine să oprești tratamentul și să contactezi medicul dentist. Poți aplica vitamina E uleioasă pe țesutul gingival care a fost expus gelului.

 

3. Îndepărtează gutiera și clătește-ți gura de două ori, asigurându-te că nu înghiți gelul.


4. Curăță gutiera cu o perie moale și apă rece de la robinet. Depozitează gutiera în cutiuța livrată împreună cu kitul tău personalizat de albire pentru acasă.

Obține și tu rezultate profesionale printr-un tratament de albire personalizat,  pe care îl poți face în confortul propriei case!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.