Anul 2020 va lasa cu siguranta urme adanci in memoria noastra. Normalul de alta data arata diferit astazi. Pandemia ne-a fortat sa gasim metode creative de a fi unii alaturi de ceilalti. Am adunat in aceasta insiruire de date, momentele insemnate pentru echipa Artistic Dent, in care ne-am incurajat si ne-am unit fortele pentru a putea depasi greutatile oferite de acest an dificil.

19.01.2020 – Lesson Learned – “Lectura este o forma a fericirii. Ultima la care vom renunta.” ( Fernando Savater) Echipa Artistic Dent promoveaza si incurajeaza lectura, astfel la una din cartile citite, pacientul primeste un dar de 5 % pentru tratamentele de odontoterapie restauratoare si igienizare dentara. Astfel, la inceput de an au fost propuse si citite urmatoarele carti:

 * “Tatal celuilalt copil” – Parinoush Saniee

* “Pierderea virginitatii” – Richard Branson

* “Gandeste fix pe dos” – Paul Arden

* “Dopamina” – Daniel Z.Lieberman, Michael E.Long

03.02.2020 – Campania “Noi donam sange. Tu?” Am donat sange pentru a oferi o sansa celor pentru care sangele nostru este unica salvare. Clinica Artistic Dent a oferit donatorilor care s-au prezentat la tratamentul stomatologic un discount de 10% la orice sedinta de tratament si cate o consultatie gratuita pacientilor noi. Astfel au beneficiat de acest dar 5 pacienti ai clinicii noastre.

05.02.2020 – Campania “Zambeste sanatos #4 “  s-a desfasurat la Scoala Gimnaziala Speciala “Sf Nicolae”. Micutii au fost foarte receptivi la informatiile prezentate de catre colegii nostri. Au interactionat surprinzator de bine si atentia le-a fost rasplatita cu mici seturi de ingrijire dentara.

02.03.2020 – Lesson Learned – De aceasta data, am avut de ales intre:

 * “Poti sa-ti vindeci viata” – Louise L. Hay

 * “Iubire tamaduitoare” – Leonard Laskow

 * “Super tehnici de comunicare” – Alan C.Fox

 * “Cere si ti se va da”- Esther si Jerry Hicks

  Cu ce am ramas in urma lecturarii ultimei carti? Faptul ca adevarata cunoastere vine din experienta proprie si ca viata ta este expresia continua a ceea ce esti tu cu adevarat.

 Tu ce carti ai citit anul acesta?

30.03.2020 – Crearea grupului pe platforma Facebook “Din pasiune pentru zambetul tau” pentru a fi mai aproape de pacientii nostri pe timpul perioadei de carantina; grup in care am adunat articole, povesti, povete, mestesuguri si multe zambete.

23.04.2020 – Startul seriei de live-uri “Povesti cu dinti pentru copiii cuminti” – aceste live-uri au fost realizate in sprijinul parintilor in perioada de carantina pentru a le oferi un mic ragaz lor, iar copiilor o poveste minunata inainte de culcare.  D-soara dr Mihaela Boj le-a citit micutilor povesti educative intr-o maniera jucausa despre importanta igienei bucale. Astfel te invitam si pe tine sa le vizualizezi impreuna cu copilul sau copiii tai pe grupul de facebook.

05.05.2020 – Redeschiderea clinicii Artistic Dent pentru urgente, primind autorizatia DSP Bucuresti. Luand toate masurile de siguranta pentru prevenirea raspandirii infectarii cu virusul Sars-Cov-2, am putut sa ajutam pacientii  cu urgente dentare.

18.05.2020 – Redeschiderea clinicii Artistic Dent pentru toate interventele stomatologice, readaptand procedurile si circuitele pentru o oferi siguranta maxima pacientilor conform dispozitiilor oferite de Colegiul Medicilor Bucuresti.

02.06.2020 – Lesson Learned – Noua serie de carti, ne-a surprins in mod placut, pentru am alternat atat carti de dezvoltare personala, cat si carti de beletristica. Cu atat de mult timp liber in perioada carantinei, noi am reusit sa ne tinem mintea ocupata sis a ne gandim mai putin la ce va urma. Tu cum ai facut fata izolarii?

 * “Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata”- Louise L.Hay

 * “Asculta-ti corpul, prietenul tau cel mai bun”

 * “Pot face acest lucru”- Louise L. Hay

 * “Hotul de carti” – Markus Zusak

 * “Oameni sarmani” – F.M.Dostoievski

 * “Amintiri din casa mortilor” – F.M.Dostoievski

14.11.2020 – Campania “Pentru un pas inainte hai si tu la inverzit! #4” – Am continuat traditia de a planta aer curat pentru Romania. Inarmati cu voie buna, cu cazmale si toate masurile de protectie necesare in pandemie, am plantat impreuna cu mai multi voluntari 1050 de puieti de stejar in Parcul Natural Comana.

Iti reamintim de programele noastre de fidelizare si reduceri:

 * Pacientii care citesc orice carte din biblioteca noastra si isi impartasesc impresiile cu unul din membrii echipei Artistic Dent, beneficiaza de un cadou de 5 % reducere la tratamentele de odontoterapie restauratoare ( obturatii coronare/ plombe) si igienizare dentara. Anul acesta, 6 pacienti au beneficiat de acest program de fidelizare. Speram ca anul 2021 sa ne ajute cu un numar mai mare de cititori. Ce crezi, te vei numara printre ei?

* Pentru pacientii care vin cu bicicleta la programare si sunt echipati corespunzator cu casca, noi va reducem  costul tratamentului din ziua respectiva cu  5%, indiferent de natura tratamentului. Promivam grija fata de sanatatea organismului si a mediului inconjurator. Anul acesta, 4 pacienti au venit la clinica echipati corespunzator cu bicicleta si au beneficiat de cadoul nostru. Avem speranta unui numar din ce in ce mai crescut in anul ce va urma.

Iti multumim ca faci parte din comunitatea nostra de pacienti!