CopenhagaSorin-1

A trecut un timp, stiu. Dar abia acum, uitandu-ma retrospectiv, am pus cap la cap anumite aspecte si luandu-mi inima in dinti, i-am luat un scurt interviu D-lui Dr. Sorin pentru nebunia si curajul de care a dat dovada in aceasta vara si anume: ducerea la indeplinire a unui obiectiv pe anul 2015 – Turul Bruxelles –Malmo cu bicicleta.

Domnule doctor, de unde a izvorat ideea, si ulterior indeplinirea, acestui obiectiv ?

Daca iti doresti ceva cu adevarat in viata si tot interiorul tau iti spune sa faci acel lucru, SA IL FACI!

Uite asa, a pornit dorinta mea de a face o vacanta cicloturistica.Germania S-au intamplat niste evenimente favorabile din punct de vedere financiar, avand optiunea de a-i cheltui haotic sau de a-mi achizitiona bilete de avion catre Festivalul Rock Grasspop. Uitandu-ma pe harta cum e cel mai bine sa ajung acolo, ideile au inceput sa curga : nici Bruxelles, nici Amsterdam si nici Danemarca nu scapau sa nu fie vizitate. In acel moment, previziunile financiare nu erau de partea mea, dar am lasat Universul sa lucreze impreuna cu mine spre realizarea acestui tur.

Lucrurile au inceput sa mearga si licarirea aceea ca intr-adevar voi putea face aceast tur cu bicicleta a devenit o realitate.

Ce a insemnat Turul Bruxelles- Malmo, parcurs cu bicicleta, pentru dumneavostra?

A însemnat o deconectare totala de rutina si de tot ceea ce inseamna personal ( familie, prieteni, clinica etc). Mai mult, a insemnat o experienta initiatica spre interior, o cunoastere profunda a omului Sorin Gageanu.

Cu ce experienta de viata v-ati largit orizontul cunoasterii?  

1386 de kilometri am pedalat in Turul Brussels – Malmo 2015. Am intalnit o multime de oameni deosebit de faini. Am trait doua saptamani intr-o alta civilizatie si bun simt. Grija străinilor pentru cicloturisti si standardele vestice m-au impresionat. Lipsa grijei de maine, oameni cu zâmbetul pe buze, mi-au deschis ochii asupra-mi propriei persoane si asupra valorilor pe care noi le cultivam.

Ce sfaturi le dati colegilor dumneavostra, cunostintelor si apropiatilor dupa aceasta frumoasa calatorie?

Olanda-300x300Cred ca cel mai important lucru pe care l-am invatat in aceasta excursie este ca starea noastra de bine depinde numai de noi!
A fi prezent, cu adevarat, in viata ta, exact in acest moment prezent, cred eu ca inseamna FERICIREA !Daca ar fi sa dau un sfat dupa aceasta experinta acesta ar fi: traiti clipa si fiti prezenti in viata voastra. Fiti prezenti la ce va spune interiorul fiintei voastre, la dorintele, la visele, la telurile voastre, fara a le trece prin filtrul „realitatii”.

Sunt sigura ca anul 2016 va scrie o noua pagina in jurnalul de calatorie. Cum il vedeti dumneavostra?  

Da. Cu siguranta voi contiua sa merg in astfel de excursii cicloturistice. Deja am planificat-o pe urmatoarea- Turul Marii Britanii: 32 de zile, putin peste 2000 de km, 3 avioane si 5 ferry-uri. Suedia, Polonia, Scotia, Irlanda de Nord, Irlanda, Anglia, Tara Galilor, Franta. In concluzie, o MINUNATIE de traseu!

Pe langa acest tur, mai am in cap alte 3 astfel de proiecte: Turul Amsterdam-Bucuresti, Turul Europei de la Sud la Nord ( Gibraltar-Nordul Norvegiei) si PanAmericana din Alaska pana in Ushuaia (cel mai sudic oras din Argentina).

Sunt foarte entuziasmat de modul acesta de a petrece timpul. Timp ce trece si nu se va mai întoarce.

Intreaga echipa Artistic Dent va doreste sa aveti parte de cat mai multe experiente placute si minunate. Sa va imbogatiti in cunoastere, sa acumulati cat mai multa energie pozitiva si s-o transmiteti mai departe tuturor celor ce sunt interesati si au nevoie de ea.

La cat mai multi kilometri pedalati, Dl. Doctor!

Inchei aici acest scurt interviu si astept cu nerabdare inceperea Turului Marii Britanii.

Dr. Sorina Plitea

Programeaza-te acum!