Se apropie cu pasi repezi…Ce? Curătenia de primavara, bineinteles.

1
22
32

Pentru ca experienta de anul trecut ne-a încărcat numai cu vibratii pozitive si cu multa bună-dispozitie, dorim ca in acesta primavara sa fii alaturi de noi pentru a face un MARE BINE naturii, sa te energizezi si sa iti faci noi cunostinte.

IESI DIN CASA SI FA CEVA UTIL,DEMN DE URMAT! Da un exemplu pozitiv copiilor tai, prietenilor, cunoscutilor. Deci, da un exemplu demn de urmat- „ASA SE FACE!” Nu te incuia in colivia indiferentei. Deschide-ti aripile si inima. E timpul pentru o schimbare in atitudinea ta!

Copacii impovarati de multiplele DESEURI MENAJERE nu au nicio vină de starea lor actuala si nici nu se pot ingriji singuri. Doar cu ajutorul nostru pot scăpa de greutatea deseurilor menajere, vor putea respira si ne vor procura oxigenul, sursa noastra vitală. Sa lăsăm natura sa înverzeasca frumos, sa începem să construim un ORAS CIVILIZAT. Cu răbdare si perseverență putem sa-i civilizam pe cei din jurul nostru.

Tot mai trebuie sa te conving? Acesta actiune de voluntariat, pe langa multiplele beneficii pe care ti le aduce, mai are un mare PLUS: faci MISCARE, care stim ca e SANATATE CURATA!

IESI DIN CASA SI HAI SA DAM O MANA DE AJUTOR NATURII!

Ne întâlnim in data de 7 mai 2016, ora 11.00, la intersectia Soselei Oltenitei cu Centura Bucurestiului. Toate materialele necesare vor fi aduse de noi, tu vino cu apropiatii tai si cu multa energie pozitiva.

Mult-asteptatul nostru eveniment s-a incheiat.

Cum? In mare stil, evident! Dis-de-dimineata, echipati corespunzator, ne-am intalnit cu totii (echipa noastra, prieteni, pacienti, prieteni de-ai pacientilor… in doua cuvinte= oameni frumosi) la locatia aleasa, adica intersectia Sos.Oltenitei cu Centura Bucurestiului. Si cum parca cineva a vrut sa ne testeze vointa si setea de a face ceva DEMN DE URMAT, am avut o MARE surpriza: ierburile parca si-au facut de cap si au crescut in nestire, impiedicandu-ne noua accesul si vizibilitatea. Ce altceva sa-ti doresti mai mult?

Ganduri, calcule, idei… drumuri incoace si incolo… Dar Universul nu ne-a lasat, raspunzandu-ne pozitiv pentru ca am crezut in scopul nostru ( cand vrem sa facem CEVA UTIL, pai il facem , trecand peste obstacolele aparute in cale).

Astfel, de comun acord cu INTREAGA ECHIPA, am hotarat sa ne indreptam spre o padure situata pe Sos. Giurgiului, intre localitatile Jilava si 1 Decembrie. Am vrut cu toata fiinta noastra sa facem un BINE si am reusit!

Echipati cu manusi, cu saci si incredere in noi, am indepartat deseurile- plastice, materiale textile, sticle etc., facand „luna” o buna portiune din acel loc. Tot vizualizand pozele din album, vei observa una mai „colorata” cu multiple carpule si ace de anestezie, atentie, folosite in cabinetul somatologic! Serios?!? La o adica asta e Romania lui 2016?

Putem s-o schimbam! Si-o vom schimba in BINE! ( Implica-te si TU, nimic nu e greu sau imposibil!) Trecand prin mainile noastre, acest loc s-a transformat vizibil, devenind un LOC MINUNAT ( tin sa cred ca nu a fost o intamplare alegerea noii locatii).

Stii proverbul „Unde-s multi, puterea creste!”? Si-i stii si rezultatul aplicarii in viata? Daca nu, ti-l aratam noi prin pozele facute la fata locului, care bineinteles ca vorbesc de la sine.

Am facut primul pas spre o lume mai frumoasa.

Stim ca cei mici au avut ce invata!… au invatat sa devina MAI BUNI, MAI DESCHISI la ce se intampla in jurul lor, MAI RESPONSABILI privind actiunile lor, sa respecte natura , asa cum si noi am invatat de la cineva si ca, la randul lor, vor invata pe altii. Ei sunt VIITORUL!

„Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” a fost motto-ul evenimentului, subliniind astfel importanta implicarii tale in realizarea dorintelor, poate a viselor tale, precum si asupra mentalitatii cunoscutilor tai.

Facand lucruri marunte, dar bune, iti imbunatatesti starea ta de bine si implicit a celor din jur. Doneaza un BINE si vei primi inmiit UN BINE la momentul potrivit.

Actiunile nostre vor continua…
Fii pe faza!

Dr. Sorina Plitea

Inapoi
Programeaza-te acum!