iesi7

Continuand traditia inceputa acum 2 ani, cea de ecologizarea a anumitor zone din Bucuresti si din imprejurimile acestuia, anul acesta am ales sa ne luam la  intrecere cu gunoaiele de pe Centura Bucurestiului si pentru ca suntem o familie atat de mica, avem nevoie sa ne unim fortele cu dumneavoastra pentru a reusi.

Stim ca luptam contra unui inamic puternic, este greu si…facem pasi mici, dar NE DORIM un mediu curat si pentru atingerea obiectivului nostru VOM PERSEVERA.

Fiecare dintre noi vede in jurul sau nereguli pe care le-ar putea opri, insa trece pe langa ele lasandu-le pe spatele altuia. Haideti sa fim NOI cei care „vindeca” mediul de gunoi, fara a da vina pe ceilalti sau fara a astepta ca oamenii sa se schimbe. NOI SUNTEM SCHIMBAREA!

Insa, nu doar NOI facem parte din Bucuresti si din tara aceasta sufocata de nepasare. DE RETINUT! Nepasarea contribuie la degradarea mediului in care traim.

Haideti in numar cat mai mare sa contribuim la realizarea FAPTELOR DEMNE DE URMAT!

Avem alaturi de noi oameni buni si frumosi, prieteni de-ai nostri, de-ai vostri : echipele focusTeam si BalkaniVet.

Evenimentul s-a desfasurat fara incidente, intr-o atmosfera plina de energie si de ganduri bune. Astfel ne-am dus la indeplinire scopul urmarit. Speram ca pe viitor, cat mai multi oameni sa ni se alature pentru actiunea de ecologizare si de creare a unui mediu sanatos.

Multumim tuturor participantilor! Ati fost minunati!

Pe data viitoare!

Dr.Sorina Plitea

Inapoi
Programeaza-te acum!