ArtisticDent

– Clinica medicina dentara –

Te-ai gandit vreodata ca poti sa mergi la o clinica de medicina dentara cu aceeasi placere si seninatate cu care mergi la un centru SPA sau la un salon de infrumusetare? Ai asociat vreodata stomatologia doar cu sanatatea, frumusetea si ingrijirea si nu cu durerea si costurile ridicate? De acum poti sa adaugi o clinica de medicina dentara pe lista locurilor in care mergi oricand cu placere.

ArtisticDent este un centru modern si prietenos care ofera servicii stomatologice de cea mai buna calitate la preturi competitive. Aici esti tratat cu grija si profesionalism de fiecare data si beneficiezi de lucrari stomatologice garantate minimum 10 ani.

echipa Artistic Dent

Servicii stomatologice

La ArtisticDent iti oferim fara exceptie servicii stomatologice la cele mai inalte standarde deoarece investim in aparatura, specialisti si nu ne abatem de la viziunea noastra, centrata pe calitate. Intrumentarul, materialele si consumabilele sunt de ultima generatie, din gama dotarilor premium.

Echipa noastra include specialisti din toate ramurile stomatologiei:

  • stomatologie generala

  • pedodontie

  • implantologie

  • ortodontie

  • igiena orala

  • estetica dentara

  • endodontie

Toate tratamentele noastre se realizeaza sub anestezie, deci fara durere si discomfort.

De ce sa nu te bucuri de sanatate si frumusete orala in cele mai bune conditii? Uita tot ce stiai despre tratamentele stomatologice si invata sa zambesti cu incredere cu ArtisticDent!

ArtisticDent este o echipa tanara si pozitiva, formata din medici specialisti, care va vor sta la dispoziţie cu servicii medicale complete, avand cele mai inalte standarde de calitate si cu informatiile necesare actului medical, care sunt asistati permanent de asistenti medicali respectuosi si foarte bine pregatiti profesional.

Echipa ArtisticDent

Dr. Florin Popastate
Dr. Florin PopastateMedic Stomatologie Generala
Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti

Absolvent al UMF Carol Davila Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara promotia 2014. Master in stomatologie generala.
Lucreaza in cadrul clinicii ArtisticDent din anul 2012. Pana in prezent domnul doctor s-a specializat in cadrul UMF Carol Davila in diferite ramuri ale stomatologiei precum: protetica dentara, estetica, microchirurgie, si implantologie orala.
In prezent, din dorinta de a realiza restaurari dentare cat mai aproape de perfectiune (forma, functie, frumusete), participa, in mod direct in laborator, alaturi de tehnicienii dentari colaboratori, la proiectarea si confectionarea lucrarilor protetice.
Participa la cursuri si congrese in mod regulat in vederea dezvoltarii profesionale continue, lucru ce contribuie la completarea cunostintelor actuale si il ajuta sa fie in pas cu ultimele aparitii in materie de manopere, materiale si tehnologie in medicina dentara.
Competenta in implantologie dentara, UMF Carol Davila – Dr. Augustin Mihai, Bucuresti;
Competenta in supraprotezarea pe implanturi cu diametru redus ,UMF Carol Davila – Dr. Elena Preoteasa, Bucuresti;
Competenta in protezarea pe implantri dentare, ca alternativa la protezarile mobile, UMF Carol Davila – Dr. Elena Preoteasa, Bucuresti;
Functia si Disfunctia Organului Masticator, Clinica Dr. Verdes – Dr. Iustina Verdes, Bucuresti.
In prezent, din dorinta de a realiza restaurari dentare cat mai aproape de perfectiune (forma, functie, frumusete), participa, in mod direct in laborator, alaturi de tehnicienii dentari colaboratori, la proiectarea si confectionarea lucrarilor protetice.

Dr. Florin Popastate este prezent la clinica dupa cum urmeaza:

Luni 13:30 – 20:00
Marti 13:30 – 20:00
Miercuri 13:30 – 20:00
Joi 08:30 – 14:00
Vineri 08:30 – 14:00

Programeaza-te tinand cont de programul de mai sus si specificand numele in campul „mesaj”!

Dr. Sorin Gageanu
Dr. Sorin Gageanu Implantolog, specialist chirurgie orala
Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti

Absolvent in 2008 al „UMF Carol-Davila”, Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara, are compentenţe in Implantologie, Protetica dentara si Estetica dentara.
A participat la numeroase cursuri si congrese atat naţionale cat si internaţionale: “Congresul internaţional cu tema: Locul implantologiei in reabilitarea orala a edentaţiilor”, “Cursul Postuniversitar: Abordari actuale in reabilitarea implanto-protetica”Bologna-Italia, “Periodontal and hard tissue regeneration” Belgrad – Serbia si “Europerio” Stockholm – Suedia, “Straumann master class” Varna – Bulgaria etc.
Doctor stomatolog Sorin Gageanu a realizat numeroase intervenţii chirurgicale: sinus lift extern (“Caldwell Luc Procedure”), sinus lift intern (“Tehnica minim invaziva”), bone split, adiţii osoase parodontale si are o bogata experienţă in domeniul implantologiei si proteticii avand peste 1000 de implanturi Straumann inserate si protezate.
In prezent este mentor in Romania al sistemului de implanturi Straumann si colaborator cu diferite clinici dentare.

Dr. Sorin Gageanu este prezent la clinica dupa cum urmeaza:

Luni 10:00 – 16:00
Marti 11:00 – 17:00
Joi 12:00 – 19:00
Vineri 11:00 – 17:00

Programeaza-te tinand cont de programul de mai sus si specificand numele in campul „mesaj”!

Dr. Alexandra Ezaru
Dr. Alexandra Ezaru Medic specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala
Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti

Absolventa a „UMF Carol-Davila”, Bucureşti, Facultatea de Medicina Dentara, cu competenta in Pedodontie. Doamna doctor detine certificari in tehnici ortodontice fixe straightwire si standard si certificare in tehnica fixa linguala. A participat la numeroase cursuri si congrese nationale si internaţionale de specialitate.

Dr. Alexandra Ezaru este prezenta la clinica dupa cum urmeaza:

Fiecare a 2-a zi de marti din luna

Programeaza-te tinand cont de programul de mai sus si specificand numele in campul „mesaj”!

Dr. Sorina Plitea
Dr. Sorina PliteaMedic Stomatolog Generalist
Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti

Absolventa a Facultatii de Medicina Dentara UMF Carol Davila, Bucuresti, promotia 2008-2014, domnisoara doctor s-a alaturat echipei Artistic Dent din anul 2015, unde isi desfasoara activitatea pana in prezent. In primii ani de activitate, sub indrumarea mentorului ei, a invatat si a aplicat cu brio toate notiunile referitoare la stomatologia corecta, stomatologia de calitate. Cu toate ca indrageste si evolueaza in toate ramurile medicale dentare, daruirea pentru estetica dentara, chirurgie orala si implantologie isi spun cuvantul. Fiind o fire deschisa, empatizeaza cu nevoile si fricile pacientilor si cladeste o relatie de incredere si de respect reciproc, ajungand ca la finalul tratamentului sa se bucure de aprecierea acestora.
Pentru a fi in pas cu noutatile care apar in domeniul medicinei dentare si pentru a putea sa le aplice ulterior si practic, d-soara doctor participa la numeroase congrese si cursuri medicale, dintre care cele mai importante fiind:
„Initierea in implantologie- Prof. Univ. Dr. Alexandru Bucur, ”, Bucuresti, 2019;
„Abordarea complexa- criteriu esential in abordarea orala”, Brasov, 2019;
“Conexiuni in estetica dentara” Bucuresti, 2018;
„Simpozion AMSMB- Actualitati in sfera dento- maxilara”, Bucuresti, 2018;
„Congresul de Paro-Protetica al AMSPPR”, Bucuresti, 2018;
„Congres UNAS – Conceptii actuale de diagnostic si tratament in medicina stomatologica”, Bucuresti, 2017;
„Congres UNAS- Functie si disfunctie in tratamentul stomatologic”, Bucuresti, 2016.

Dr. Sorina Plitea este prezenta la clinica dupa cum urmeaza:

Luni 13:30 – 20:00
Marti 09:00 – 15:00
Miercuri 09:00 – 15:00
Joi 13:30 – 20:00
Vineri 11:00 – 17:00

Programeaza-te tinand cont de programul de mai sus si specificand numele in campul „mesaj”!

Dr. Diana Marzac
Dr. Diana MarzacMedic Stomatolog Generalist
Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti

Dupa ce a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” in anul 2015, s-a alăturat echipei Artistic Dent.
Este o persoana pasionata de tot ce inseamna medicina dentara, axându-se in special pe partea de protetica si estetica dentara, predictibilitatea fiind scheletul pe care isi cladeste de fiecare data toate planurile de tratament.
In toate tratamentele dentare, pune pe primul loc calitatea actului medical si stabileste inca de la prima consultatie, o relatie solida bazata pe incredere si corectitudine intre medic si pacient.
Pentru a se dezvolta profesional,pentru a fi la curent cu noile tehnologii stomatologice apărute si pentru a-si imbunatati practica, d-na doctor participa la numeroase congrese de specialitate.
“Metode, tehnici si viziuni interdisciplinare in medicina dentara. Consideratii estetico-functionale ale terapiei restauratoare, in cadrul clinic si paraclinic al unei practici stomatologice de success.” Bucuresti, 19-21 Mai 2016
“Congresul international Viziunea interdisciplinara in medicina dentara editia  a VII-a.”Bucuresti,27-29 Aprilie 2017
“Interferente multidisciplinare in medicina dentara.Consideratii asupra alegerii si aplicarii tratamentelor in rezolvarea cazurilor complexe si utilizarea de tehnici si tehnologii evolutive in preventia si reabilitarea orala.” Bucuresti, 9-11 Noiembrie 2017
“Interferente multidisciplinare in medicina dentara: tratamente tintite in endodontie, paro-protetica si implantologie cu aplicatii immediate si studii asupra farmaco-toxicitatii preparatelor utilizate in practica stomatologica.” Bucuresti 8-10 Noiembrie 2018
“Reglementari interne si relatii contractuale in managementului relatiei cu pacientul.”Bucuresti, 27 aprilie 2018
“Conexiuni in estetica dentara.” Bucuresti, 17-19 Mai 2018

Dr. Diana Marzac este prezenta la clinica dupa cum urmeaza:

Luni 13:30 – 20:00
Marti 13:30 – 20:00
Miercuri 08:00 – 14:00
Joi 08:00 – 14:00
Vineri 08:00 – 14:00

Programeaza-te tinand cont de programul de mai sus si specificand numele in campul „mesaj”!

Dr. Mihaela Boj
Dr. Mihaela BojMedic rezident Endodonție
Membru al Colegiului Medicilor Stomatologi Iași

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, promoția 2017. În noiembrie 2018 a susținut examenul de rezidențiat și a ales să se specializeze în Endodonție. Proaspăt primită în familia ArtisticDent, consideră că este o binecuvântare să faci parte dintr-o echipă în care fiecare membru este motivat să se dezvolte frumos, să-și sporească creativitatea, să împărtășească din experiențele sale și să-și construiască activitatea pe o temelie solidă de valori.

Dr. Mihaela Boj este prezenta la clinica dupa cum urmeaza:

Miercuri 15:00 – 20:00

Programeaza-te tinand cont de programul de mai sus si specificand numele in campul „mesaj”!

Sima Elena Mihaela
Sima Elena Mihaela Asistent Medical

Absolventa a Scolii Postliceale Sanitare Carol Davila, Bucuresti, promotia 2014 cu specializarea Asistent medical generalist. A participat la diverse stagii de practica in mai multe spitale de stat din Bucuresti , precum si la mai multe activitati extrascolare. Fire deschisa, mereu cu zambetul pe buze, pregatita oricand sa actioneze in vederea rezolvarii oricarei situatii ivite pe neasteptate. Domnul Dr. Sorin Gageanu este foarte mandru de Mihaela, spunand despre ea ca „este cea mai talentata asistenta cu care am lucrat si lucrez”.

Ene Stefania Corina
Ene Stefania CorinaAsistent medical sef

Face parte din familia Artistic Dent inca din anul doi de facultate.
A absolvit Facultatea de Moase si Asistenta Medicala Generala, specializarea Asistent Medical, din cadrul UMF „Carol Davila” Bucuresti in anul 2018, ulterior ramanand la noi in echipa ca si asistent medical. Este o fire ambitioasa, care se implica in tot ceea ce face. Reuseste sa coordoneze echipa de asistenti medicali formata, sa rezolve eventualele probleme aparute si sa organizeze diferite proiecte in cadrul clinicii noastre.

Anghel Georgiana
Anghel GeorgianaAsistent Medical

Absolventă a Facultății de Medicină Victor Papilian Sibiu, specializarea Asistență Medicală Generală promoția 2018.
S-a angajat în Clinica Artistic Dent din dorința de a evolua, atât pe plan profesional cât și pe plan personal, găsind în această clinică o a doua casă.
Georgiana este o persoană mereu zâmbitoare, prietenoasă și amabilă, întotdeauna atentă la nevoile celorlalți.

Sava Diana
Sava DianaAsistent Medical

Diana este unul dintre membrii departamentului de asistență medicală din clinica noastră.
Absolventă a Scolii Postliceale „Vasile Alecsandri „, Buzău, promoția 2015, s-a angajat în clinica Artistic Dent din dorința de a performa în domeniul stomatologic.
Diana este o fire deschisă, sinceră, pregătită să facă față oricărei situații iar răbdarea și iubirea pentru copii îi oferă plăcerea de a le fi alături micilor pacienți.

Cîrstică Ana
Cîrstică AnaAsistent Medical

Ana este absolventă a Școlii Postliceale ” Sfântul Ioan „, București, promoția 2018, cu specializarea de asistent medical generalist. Fiind o fire curioasă, dornică de a învăța lucruri noi si de a comunica, Ana s-a integrat destul de repede in familia ” Artistic Dent „, iar meseria de asistent medical ii oferă posibilitatea ca in fiecare zi sa lege relații cu colegii dar și cu pacienții.

Aptis Diana-Nicoleta
Aptis Diana-Nicoleta Receptioner

Inca din anul 2014, Diana, ajuta la organizarea cat mai eficienta a activitatiilor din cadrul clinicii. Este absolventa a Facultatii de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti, promotia 2014. Participa periodic la cursuri și training-uri de specializere.
Diana este o persoana empatica, deschisa catre comunicare si are o atitudine orientata spre rezultate si dezvoltare continua. Coordoneaza activitatea echipei, alegand sa vada intotdeauna scanteia de oportunitate in orice situatie. Alaturi de echipa, creeaza zambete frumoase pe chipul pacientilor nostri, prin implicare si dedicare. Este mandra ca a prins radacini intr-o echipa pasionata, care promoveaza sanatatea, creativitatea, cititul, sportul si simtul civic.

Mihaila Izabell
Mihaila IzabellReceptioner

Absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii de Stiinte Politice, promotia 2014, ni s-a alaturat din dorinta de a intampina cu un zambet larg pacientii care ne trag pragul si de a-i indruma catre urmatoarea etapa din cadrul vizitei la clinica noastra.

Diaconu Sanziana
Diaconu SanzianaStudenta in practica

Studenta la Universitatea Titu Maiorescu, Sanziana s-a alaturat echipei ArtisticDent din dorinta de a aprofunda notiunile dobandite in facultate. Ambitioasa, empatica si minutioasa, aceasta considera ca “familia” ArtisticDent este locul unde isi poate dezvolta abilitatile de viitor medic. Dupa terminarea facultatii, studenta isi doreste sa profeseze in domeniul ortodontiei.

Popastate Alexandru
Popastate AlexandruStudent in practica

Student in anul 4 la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Alexandru doreste sa aprofundeze notiunile teoretice dar si practice invatate in cadrul facultatii, astfel ca la sfarsitul celor 6 ani de facultate, sa indeplineasca standardele inalte ale clinicii ArtisticDent.

Diaconescu Theodora
Diaconescu TheodoraStudenta in practica

Studenta la UMF Carol Davila Bucuresti, Theodora ni s-a alaturat din dorinta de a aprofunda cunostintele pe care le dobandeste la facultate. Este o fire ambitioasa si pune suflet in fiecare actiune pe care o desfasoara in echipa noastra. Isi doreste ca dupa terminarea facultatii sa profeseze in chirurgie dento-alveolara. O persoana perspicace care reuseste de fiecare data sa imbine facultatea cu munca voluntara pe care o desfasoara in clinica noastra. “Artistic Dent e mai mult decat o echipa. Este un tot unitar care reuseste sa creeze experiente frumoase tuturor pacientilor sai. Sunt fericita ca pot participa la o astfel de aventura profesionala pentru ca in fiecare zi cand plec acasa, plec cu o amintire plina de invatatura a zilei respective”, a povestit studenta.