Despre noi

Despre noi2019-09-29T17:17:29+00:00

ArtisticDent

– Clinica medicina dentara, Cabinet stomatologic –

Te-ai gandit vreodata ca poti sa mergi la o clinica de medicina dentara cu aceeasi placere si seninatate cu care mergi la un centru SPA sau la un salon de infrumusetare? Ai asociat vreodata stomatologia doar cu sanatatea, frumusetea si ingrijirea si nu cu durerea si costurile ridicate? De acum poti sa adaugi o clinica de medicina dentara pe lista locurilor in care mergi oricand cu placere.

ArtisticDent este un centru modern si prietenos care ofera servicii stomatologice de cea mai buna calitate la preturi competitive. Aici esti tratat cu grija si profesionalism de fiecare data si beneficiezi de lucrari stomatologice garantate minimum 10 ani.

echipa Artistic Dent

Servicii stomatologice

La ArtisticDent iti oferim fara exceptie servicii stomatologice la cele mai inalte standarde deoarece investim in aparatura, specialisti si nu ne abatem de la viziunea noastra, centrata pe calitate. Intrumentarul, materialele si consumabilele sunt de ultima generatie, din gama dotarilor premium.

Echipa noastra include specialisti din toate ramurile stomatologiei:

  • stomatologie generala

  • pedodontie

  • implantologie

  • ortodontie

  • igiena orala

  • estetica dentara

  • endodontie

Toate tratamentele noastre se realizeaza sub anestezie, deci fara durere si discomfort.

De ce sa nu te bucuri de sanatate si frumusete orala in cele mai bune conditii? Uita tot ce stiai despre tratamentele stomatologice si invata sa zambesti cu incredere cu ArtisticDent!

ArtisticDent este o echipa tanara si pozitiva, formata din medici specialisti, care va vor sta la dispoziţie cu servicii medicale complete, avand cele mai inalte standarde de calitate si cu informatiile necesare actului medical, care sunt asistati permanent de asistenti medicali respectuosi si foarte bine pregatiti profesional.

Echipa ArtisticDent

Dr. Florin Popastate
Dr. Florin PopastateDirector Executiv
Medic Stomatologie Generala

Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti
Absolvent al UMF Carol Davila Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara. Lucreaza in cadrul clinicii Artistic Dent din anul al IV-lea de facultate, sub indrumarea Domnului Dr. Sorin Gageanu. A participat la numeroase cursuri si congrese de specializare atat in domeniul medicinei dentare cat si al tehnicii dentare. In prezent, pe langa implicarea in toate ramurile stomatologiei, este focusat pe abordul si controlul bolii parodontale si pe tratamentul minim invaziv, complet functional al patologiei carioase la adult.

Dr. Sorin Gageanu
Dr. Sorin Gageanu Director Medical
Implantolog, specialist chirurgie orala

Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti
Absolvent al „UMF Carol-Davila”, Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara, are compentenţe in Implantologie, Protetica dentara, Parodontologie, Endodonţie si Estetica dentara. A participat la numeroase cursuri si congrese atat naţionale cat si internaţionale: “Congresul internaţional cu tema: Locul implantologiei in reabilitarea orala a edentaţiilor”, “Cursul Postuniversitar: Abordari actuale in reabilitarea implanto-protetica”, “Periodontal and hard tissue regeneration” Belgrad – Serbia si “Europerio” Stockholm – Suedia etc. Doctor Stomatolog Sorin Gageanu a realizat numeroase intervenţii chirurgicale: sinus lift extern (“Caldwell Luc Procedure”), sinus lift intern (“Tehnica minim invaziva”), bone split, adiţii osoase parodontale si are o bogata experienţă in domeniul implantologiei, avand peste 800 de cazuri, în decursul a 7 ani. In prezent este mentor in Romania al sistemului de implanturi Straumann si colaborator cu diferite clinici dentare.

Dr. Alexandra Ezaru
Dr. Alexandra Ezaru Director Ortodontie
Medic specialist Ortodontie
si Ortopedie Dento-Faciala

Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti
Absolventa a „UMF Carol-Davila”, Bucureşti, Facultatea de Medicina Dentara, cu competenta in Pedodontie. Doamna doctor detine certificari in tehnici ortodontice fixe straightwire si standard si certificare in tehnica fixa linguala. A participat la numeroase cursuri si congrese nationale si internaţionale de specialitate.

Dr.Sorina Plitea
Dr.Sorina PliteaDirector Operatiuni
Medic Stomatolog Generalist

Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti
Absolventa a Universitatii de Medicină si Farmacie „Carol Davila”, promotia 2008-2014, a participat pana in prezent la numeroase cursuri si congrese de specialitate. Aflandu-se sub indrumarea dl dr Sorin Gageanu, se axeaza pe prevenirea si pe terapia de control a bolii parodontale, a preventiei si profilaxiei carioase la adult.

Dr. Diana Marzac
Dr. Diana MarzacDirector Profilaxie
Medic Stomatolog Generalist

Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti
A absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, promotia 2015. Imediat dupa finalizarea studiilor, a urmat o perioada de practica in cadrul clinicii, ce a sfarsit prin ramanerea acesteia in mijlocul familiei Artistic Dent. Aici, doamna doctor, lucreaza sub indrumarea domnilor doctori Sorin Gageanu si Florin Popastate.

Dr. Mihaela Boj
Dr. Mihaela BojMedic stomatolog generalist
Medic rezident Endodonție

Membru al Colegiului Medicilor Stomatologi Iași

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, promoția 2017. În noiembrie 2018 a susținut examenul de rezidențiat și a ales să se specializeze în Endodonție. Proaspăt primită în familia ArtisticDent, consideră că este o binecuvântare să faci parte dintr-o echipă în care fiecare membru este motivat să se dezvolte frumos, să-și sporească creativitatea, să împărtășească din experiențele sale și să-și construiască activitatea pe o temelie solidă de valori.

Sima Elena Mihaela
Sima Elena Mihaela Director Igieno-Sanitar
Asistent Medical

Absolventa a Scolii Postliceale Sanitare Carol Davila, Bucuresti, promotia 2014 cu specializarea Asistent medical generalist. A participat la diverse stagii de practica in mai multe spitale de stat din Bucuresti , precum si la mai multe activitati extrascolare. Fire deschisa, mereu cu zambetul pe buze, pregatita oricand sa actioneze in vederea rezolvarii oricarei situatii ivite pe neasteptate. Domnul Dr. Sorin Gageanu este foarte mandru de Mihaela, spunand despre ea ca „este cea mai talentata asistenta cu care am lucrat si lucrez”.

Ene Stefania Corina
Ene Stefania Corina
Registrator Medical

Face parte din familia Artistic Dent inca din anul doi de facultate.

A absolvit Facultatea de Moase si Asistenta Medicala Generala, specializarea Asistent Medical, din cadrul UMF „Carol Davila” Bucuresti in anul 2018, ulterior ramanand la noi in echipa ca si asistent medical. Este o fire ambitioasa, care se implica in tot ceea ce face. Reuseste sa coordoneze echipa de asistenti medicali formata, sa rezolve eventualele probleme aparute si sa organizeze diferite proiecte in cadrul clinicii noastre.

Anghel Georgiana
Anghel Georgiana
Asistent Medical

Absolventă a Facultății de Medicină Victor Papilian Sibiu, specializarea Asistență Medicală Generală promoția 2018.

S-a angajat în Clinica Artistic Dent din dorința de a evolua, atât pe plan profesional cât și pe plan personal, găsind în această clinică o a doua casă.

Georgiana este o persoană mereu zâmbitoare, prietenoasă și amabilă, întotdeauna atentă la nevoile celorlalți.

Sava Diana
Sava Diana
Asistent Medical

Diana este unul dintre membrii departamentului de asistență medicală din clinica noastră.

Absolventă a Scolii Postliceale „Vasile Alecsandri „, Buzău, promoția 2015, s-a angajat în clinica Artistic Dent din dorința de a performa în domeniul stomatologic.

Diana este o fire deschisă, sinceră, pregătită să facă față oricărei situații iar răbdarea și iubirea pentru copii îi oferă plăcerea de a le fi alături micilor pacienți.

Cîrstică Ana
Cîrstică Ana
Asistent Medical

Ana este absolventă a Școlii Postliceale ” Sfântul Ioan „, București, promoția 2018, cu specializarea de asistent medical generalist. Fiind o fire curioasă, dornică de a învăța lucruri noi si de a comunica, Ana s-a integrat destul de repede in familia ” Artistic Dent „, iar meseria de asistent medical ii oferă posibilitatea ca in fiecare zi sa lege relații cu colegii dar și cu pacienții.

Aptis Diana-Nicoleta
Aptis Diana-Nicoleta Director Prima Imagine
Receptioner

Absolventa a Facultatii de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti, promotia 2014. In timpul facultatii a fost membru in Asociatia CRIDES- Centrul Roman pentru Initiativa si Dezvoltare Economic-Sociala, unde a activat ca voluntar. A activat timp de un an ca voluntar pe postul de Secretar Administrativ in Asociatia ONU TINERET ROMANIA.

Mihaila Izabell
Mihaila Izabell
Receptioner

Absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii de Stiinte Politice, promotia 2014, ni s-a alaturat din dorinta de a intampina cu un zambet larg pacientii care ne trag pragul si de a-i indruma catre urmatoarea etapa din cadrul vizitei la clinica noastra.

Diaconu Sanziana
Diaconu Sanziana
Studenta in practica

Studenta la Universitatea Titu Maiorescu, Sanziana s-a alaturat echipei ArtisticDent din dorinta de a aprofunda notiunile dobandite in facultate. Ambitioasa, empatica si minutioasa, aceasta considera ca “familia” ArtisticDent este locul unde isi poate dezvolta abilitatile de viitor medic. Dupa terminarea facultatii, studenta isi doreste sa profeseze in domeniul ortodontiei.

Popastate Alexandru
Popastate Alexandru
Student in practica

Student in anul 4 la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Alexandru doreste sa aprofundeze notiunile teoretice dar si practice invatate in cadrul facultatii, astfel ca la sfarsitul celor 6 ani de facultate, sa indeplineasca standardele inalte ale clinicii ArtisticDent.

Diaconescu Theodora
Diaconescu Theodora
Studenta in practica

Studenta la UMF Carol Davila Bucuresti, Theodora ni s-a alaturat din dorinta de a aprofunda cunostintele pe care le dobandeste la facultate. Este o fire ambitioasa si pune suflet in fiecare actiune pe care o desfasoara in echipa noastra. Isi doreste ca dupa terminarea facultatii sa profeseze in chirurgie dento-alveolara. O persoana perspicace care reuseste de fiecare data sa imbine facultatea cu munca voluntara pe care o desfasoara in clinica noastra. “Artistic Dent e mai mult decat o echipa. Este un tot unitar care reuseste sa creeze experiente frumoase tuturor pacientilor sai. Sunt fericita ca pot participa la o astfel de aventura profesionala pentru ca in fiecare zi cand plec acasa, plec cu o amintire plina de invatatura a zilei respective”, a povestit studenta.

PROGRAMARI

Stabiliti o programare online si va vom contacta in timp util, pentru confirmare.

CONTACT
 
 

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

Phone: 031.808.49.56

Mobile: 0765.507.665

Acest site utilizeaza module cookie de prima si terta parte pentru a salva informatii in computerul dvs. Unele dintre aceste cookie sunt esentiale pentru utilizarea site-ului nostru, altele ne ajuta sa imbunatatim experienta utilizatorului. Navigand pe site-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. De acord