Sorin Gageanu

Cine Este Medicul Sorin Gageanu?

M-am nascut la 03 februarie 1984 in Bucuresti: multumesc Mama si Tata!

Studii Gimnaziale

Am urmat Gimnaziul la Colegiul National Matei Basarab, iar in clasa a VII-a am cunoscut Biologia, de care m-am indragostit la prima vedere. Cu aceasta ocazie vreau sa ii multumesc doamnei profesoare Dobra pentru faptul ca preda lectii de Biologie atat de placute incat din acel moment eu stiam ca menirea mea in aceasta viata este sa fiu medic. Incepand din clasa a VII-a nu m-am mai gandit niciodata ca as putea sa urmez altceva, profesional, decat Medicina. Pana in clasa a XII-a ma visam medic chirurg ortoped.

Studii Superioare

De fapt, pana in ziua inscrierii la examenul de admitere la Facultate, eram hotarat sa urmez cursurile Facultatii de Medicina Generala. M-am dus la inscriere, iar la ghiseul pentru Medicina Generala era o coada atat de mare incat ar fi trebuit sa astept 2-3 ore pana sa imi vina randul. In aceeasi incita se afla si ghiseul pentru inscrieri la Facultatea de Medicina Dentara, unde erau 3-4 oameni la coada… Cum, din fire, nu imi place sa astept, plus insistentele tatalui meu in a urma Medicina Dentara am ales „asteptarea” mai scurta. Multumesc Tata!

Am facut o alegere exceptionala; acesta este scopul meu in viata – sa redau un zambet perfect, functionalitatea masticatiei si chiar fericirea, in unele cazuri, oamenilor! Am intrat in primii 30% la Facultatea de Medicina Dentara cu un punctaj de 142 din 150 puncte la Biologie, 48 din 50 Fizica, 8 din 50 Chimie. Spun asta ca sa intelegeti ce tip de om sunt: atunci cand fac un lucru, ma dedic 100%. In cazul acesta, la chimie nu am invatat absolut nimic.

Influente Profesionale

Doctor Nicoleta Maru

In anul doi de facultate, la Anatomia capului si a gatului am intalnit o profesoara extraordinara: doamna doctor Nicoleta Maru. Doamna doctor a avut, si are in continuare, o foarte mare influenta in dezvoltarea mea profesionala, dansa fiindu-mi ghid in partea teoretica a stomatologiei. Va multumesc din suflet ca existati! Dr. Nicoleta Maru este a doua mama pentru mine.

Nicoleta-Maru

Doctor Iustina Verdes

In anul trei de facultate, doamna doctor Nicoleta Maru mi-a prezentat-o pe doamna doctor Iustina Verdes, probabil cea mai importanta fiinta de pe lumea asta pentru mine, binenteles din punct de vedere profesional. Am lucrat de la mijlocul anului trei de facultate pana la sfarsitul facultatii la clinica acestei minunate doamne doctor: la inceput ca si asistent dentar si in ultima perioada ca igienist dentar. Aici am invatat, practic, ce inseamna stomatologia de excelenta calitate. Ce inseamna cu adevarat sa fii DOCTOR: responsabilitatea, grija fata de pacient, gandirea medicala in ansamblu (nu tratam dinti, tratam pacienti) si fiabilitatea lucrarilor realizate de catre noi.

Doamna doctor Verdes este a treia mea mama. Pe aceasta cale vreau sa ii multumesc doamnei doctor Verdes pentru tot ce m-a invatat! Ii datorez foarte mult din ceea ce sunt acum, profesional! Ca sa intelegeti cat de importante sunt pentru mine aceste doua mame profesionale marturisesc ca le-am facut o statuie ( la propriu). Dupa ce am terminat facultatea, am inceput sa ii tratez pe prietenii si cunoscutii mei si, usor usor, prin recomandare am avut din ce in ce mai multi pacienti.

Doctor Ingrid Pintilie

Am activat ca medic si in cadrul cabinetului doamnei doctor Ingrid Pintilie. Doamnei doctor ii sunt foarte recunoscator pentru libertatea oferita pe tot parcursul celor 4 ani in care am lucrat in cabinetul dansei. Multumesc doamna doctor Ingrid Pintilie!

Clinica Profile Dent/ Doctor Dragos Slavescu

In anul 2009 am avut ocazia de a lucra, ca si angajat, 2 zile pe saptamana, la clinica Profile Dent, clinica domnului doctor Dragos Slavescu. Aici am invatat de la domnul doctor chirurgia mica stomatologica (extractie molari de minte, rezectii apicale, chirurgie parodontala, chistectomii, implantologie, etc). Va multumesc domnule doctor pentru experienta pe care am capatat-o in acel an in care am lucrat alaturi de dumneavoastra!

Spitalul Militari/ Doctor Sarbu

Tot in anul 2009 am absolvit si Competenta in Implantologie la Spitalul Militari, cu domnul doctor Sarbu. In anul 2011, in paralel cu activitatea de la cabinetul doamnei doctor Ingrid Pintilie am lucrat, ca si angajat medic stomatolog la clinica MAMEI MELE dr. Iustina Verdes.

Principii de viata

Din anul 2012, am reusit sa pun bazele propriului cabinet stomatologic si am inceput, la randul meu, sa formez medici de calitate.

Consider ca am primit foarte mult de la acest Univers si doresc sa dau mai departe invataturile pe care le-am primit!

principii-de-viata

Cu stima va doresc o viata minunata!

Dr. Sorin Gageanu

Programeaza-te acum!