Mersul pe bicicleta te face mai sanatos si mai fericit!

“De fiecare dată când văd un adult pe bicicletă, nu mai sunt pesimist cu privire la destinul speciei umane” H.G. Wells

Ce reprezinta Artistic Bike?

Multi dintre pacientii nostri, poate au inteles gresit ideea conceptului Artistic Bike, crezand ca este vorba doar de mersul pe bicicleta. Ei bine, in viziunea noastra reprezinta, pe langa o viata normala sanatoasa, si o viata sportiv-culturala. Reprezinta o sursa de sanatate fizica si psihica, ce isi are izvorul in dezvoltarea musculara, cresterea activitatii cardiace, reducerea stresului si multe altele. In plus, vorbim de reducerea costurilor deplasarilor, reducerea timpului petrecut pe drumurile aglomerate, reducerea poluarii cu noxe. Reduceri peste reduceri! De ce nu am profita de ele?

Pe langa toate aceste aspecte ale utilizarii bicicletei in viata de zi cu zi, ciclo-turismul a devenit o metoda extraordinara de a ne imbogati bagajul cultural al cunostintelor, de a socializa cu diverse persoane si de a surprinde esenta locurilor vizitate.

Pe masura dezvoltarii noastre continue, avem increderea ca pe viitor sa ne formam propria echipa de ciclo-turism cu care sa strabatem atat meleagurile Romaniei cat si cele de peste hotare.

Haideti sa traim! Sa vibram cu natura! Sa fim una cu vremea! Sa fim fericiti!

Programeaza-te acum!