StarBT – Solutii financiare pentru plata tratamentelor stomatologice

btcard

TRATAMENTE STOMATOLOGICE IN RATE FIXE FARA DOBANDA !

Pentru ca ArtisticDent si-a propus sa devina mai mult decat o clinica stomatologica clasica dorim sa va prezentam o nou etapa de fidelizare, colaborarea clinicii cu Banca Transilvania. La clinica noastra gasiti un mod pliabil de plata: cash, cu cardul sau prin virament bancar. Prin colaborarea clinicii ArtisticDent cu Banca Transilvania, dumneavoastra beneficiati de un nou mod de plata: 6 rate fixe fara dobanda. Clinica ArtisticDent va ofera acum o noua oportunitate, pentru sanatatea dumneavoastra dentara si estetica dentara.

TRATAMENTE STOMATOLOGICE IN RATE FIXE FARA DOBANDA !!!

ArtisticDent va ofera fara exceptie servicii stomatologice la cele mai inalte standarde la preturi accesibile tuturor. Daca ati amanat interventiile stomatologice din cauza bugetului va oferim aceasta solutie financiara: dinti in rate fara dobanda! Implanturile dentare de cea mai buna calitate le puteti achita in rate. Acum este timpul sa zambiti sanatos si estetic din nou!

Echipa noastra include specialisti din toate ramurile stomatologiei:

 • stomatologie generala;
 • implantologie;
 • endodontie;
 • ortodontie;
 • estetica dentara;
 • igiena si profilaxie orala;
DSC_0005-300x239

Aceste servicii va ofera sanatatea dentara dar si zambetul pe buze !

Plata serviilor se poate face in rate fixe fara dobanda cu cardul Star BT. Banca Transilvania a lansat un programul de fidelizare, programul Star BT, prin care persoanele fizice, detinatoare ale unui card de credit BT beneficiaza in Clinica ArtisticDent, de puncte de loialitate care se acumuleaza sau de rate fara dobanda. Cumparaturile la comerciantii parteneri aduc puncte suplimentare.

La clinica noastra detinatorii de carduri de credit BT primesc un bonus de 5% la plata serviciilor dentare sau acestea pot fi achitate in 6 rate, fara dobanda. Banca ofera puncte de loialitate (1 punct este echivalentul pentru 1 leu). Tranzactiile facute cu card-ul de credit Star BT la orice comerciant care afiseaza sigla Visa/Mastercard din tara (inclusiv tranzactiile pe internet) va aduc 0.3% din valoarea tranzactiei, 0,1% la magazinele din strainatate (inclusiv tranzactiile pe internet).

Beneficiile acestor carduri de credit BT sunt urmatoarele:

 • Plata in rate fixe fara dobanda;
 • Acumulare de puncte la cumparaturi;
 • Comision 0 pentru platile la comerciantii din tara si din strainatate;
 • Perioada de gratie de pana la 56 de zile;
 • Plata majoritatii facturilor de utilitati direct de la ATM, fara commision;

In plus, acest program vine cu o noutate, pune in joc 3 premii a câte 5.000 euro, premii care pot fi castigate, prin tragere la sorti, pentru cumparaturi cu un card de credit BT, in perioada 21 mai – 31 august 2015. Clientii care efectueaza cel putin 3 cumparaturi, in valoare de minim 10 lei fiecare, sunt inscrisi automat in tragerea la sorti. Accesati site-ul programului BT www.starbt.ro, care contine informatii despre aceasta initiativa a bancii, si despre reteaua de magazine partenere.

2018-06-07T15:01:10+00:00

PROGRAMARI

Stabiliti o programare online si va vom contacta in timp util, pentru confirmare.

CONTACT
 
 

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

Phone: 031.808.49.56

Mobile: 0765.507.665