Cadou de la noi pentru sanatatea ta

CadouDeLaNoiPentruSanatateaTa

Din seria „Stiati ca?”:

– dintele este un organ viu, inervat de nervi si irigat de vase de sânge, la fel cum inima, pielea, plămânii, rinichii etc. sunt organe. Se recomanda si mentinerea sanatatii dentare pentru functionarea maxima a intregului organism.

– dintele este cel mai mineralizat organ al nostru. Pe smalt (pentru cei interesati, duritatea acestuia este asemănătoare diamantului), bacteriile adera foarte usor si rapid. Aceste depozite bacteriene, apoi, suferă un proces de mineralizare si se transforma in tartru dentar. Se recomanda controale periodice si igienizari pentru îndepărtarea in totalitate a cauzelor care genereaza probleme parodontale si dentare.

– procesul carios incipient (demineralizarea) poate fi stopat in evolutie prin proceduri de fluorizare. Se recomanda ca la fiecare sedinta de igienizare, sa se efectueze fluorizarea prin paste si solutii ce contin fluori.

Noua ne pasa de dintii tai! Tie?

Ca sa te motivam si ca sa te determinam sa acorzi o atentie mai sporita sanatatii dentare, iti oferim un cadou de 15% reducere la igienizare daca o realizezi in luna in care esti născut. Fa-ti si tu un cadou! Zambeste mai des!

2018-06-07T14:58:01+00:00

PROGRAMARI

Stabiliti o programare online si va vom contacta in timp util, pentru confirmare.

CONTACT
 
 

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

Phone: 031.808.49.56

Mobile: 0765.507.665