Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Albește-ți dinții ca un profesionist chiar la tine acasă!

estetica dentara bucuresti, kit albire dentara, dinti albi tratament

 

Povestea acestei luni la Artistic Dent se împletește cu dorința tuturor de a zâmbi cu încredere, mai ales în vacanță. În centrul poveștii noastre stau dinții albi, înșirați ca perlele unui colier frumos, atât de râvniți de fiecare dintre noi. Zâmbetul nu este doar un simplu act, ci este o punte de legătură cu ceilalți, o invitație la bună dispoziție și o sursă de încredere în sine.

 

Așadar, vrei să ieși in evidență etalându-ți zâmbetul curat? Cauți un tratament de albire a dinților eficient, fără vizite dese la medicul stomatolog? Nimic mai simplu!  La Artistic Dent avem pregătit pentru tine  kit pentru albire dinți pentru ca tu să îți realizezi albire dentară la domiciliu.

 

Noi împărtășim același vis cu al tău și pentru aceasta am adus două soluții moderne de albire a dinților, ce pot fi folosite ușor în intimitatea propriei case.

 

  • WHITENING OPALESCENCE BOOST (Take-home)

WHITENING OPALESCENCE BOOST este un kit complet de albire a dinților, conceput pentru a fi folosit în confortul propriei locuințe. Cu acest kit poți obține dinți mai albi într-un mod eficient și sigur, fără a fi nevoie de vizite repetate la cabinetul stomatologic.

 

  • WHITENING OPALESCENCE (Take-home, mini kit)

Pentru cei care vor să încerce albirea dinților acasă pentru prima dată sau care călătoresc frecvent, WHITENING OPALESCENCE (Take-home, mini kit) este alegerea potrivită. Ușor de utilizat și cu rezultate remarcabile într-un timp scurt, acest mini kit de albire a dinților îți oferă posibilitatea de a-ți menține zâmbetul strălucitor în orice moment.

Vezi aici kiturile!

Fii pregătit să-ți etalezi zâmbetul in vacanță, la braț cu persoana iubită sau chiar la servici. Artistic Dent, cu serviciile sale complete de stomatologie, inclusiv estetică dentară în București, îți pune la dispoziție aceste soluții pentru ca tu să zâmbești fără rețineri. Oricine merită să aibă un zâmbet alb, plin de încredere cu aceste kituri de albire a dinților. Sună-ne astăzi sau vizitează-ne pentru a afla mai multe despre aceste produse minunate.

P.S. Rămâi la curent cu articolele noastre! Pregătim deja un rezultat!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.